n900 usb işareti cıkmıyor ne yapmak gerek yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n900 usb işareti cıkmıyor ne yapmak gerek yardım...
usb işareti cıkmıyor...

murattiy

murattiy

Üye
bunun birden fazla nedeni olabilir
işletim sistemi win 7 64 bit ise
Usb kablo hatası
kernel hatası nedeniyle
telefon usb ucu hatası
senin sorunun nedir daha açıklayıcı olmalı
şarj oluyorsa usb hatası değildir mesala

NR6630

NR6630

Üye
bunun birden fazla nedeni olabilir
işletim sistemi win 7 64 bit ise
Usb kablo hatası
kernel hatası nedeniyle
telefon usb ucu hatası
senin sorunun nedir daha açıklayıcı olmalı
şarj oluyorsa usb hatası değildir mesala
slm muratty arkadasla ben msn de bizzat ilgilendim ama sorunu kernelden dolayi ve bunu cozen bir image dosyasi vardi ama aklima gelmiyo simdi meegoturkiye dede birine olmustu bu problem.. pc telefonu goruyo ama telefon kesinlikle flash modunda baslamiyo.

kuavo15

kuavo15

Üye
nurettin o delimotorcunun başına geldi :D hatırlatmak için söledim ;)

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım gerek usb gormuyor....

kuavo15

kuavo15

Üye
keşke yardım edebilsem :(

NR6630

NR6630

Üye
nurettin o delimotorcunun başına geldi :D hatırlatmak için söledim ;)
hah kuavo tamam aklinla bin yasa:oke: simdi hatirladim evet delimotorcuydu o arkadas.kuavo o konuda sendemi vardin ne.:naughty: sanirim simdi ordan yola cikabilicez ama konuyu once bulmak gerek ordan valla basligini bile unuttum ama bakacam

kuavo15

kuavo15

Üye

bumu acaba ?

NR6630

NR6630

Üye
kuavo dostum evet dogru konuyuu bulmussun:oke: bu arada iyi bir hatir haa baligi cok yermisin:naughty:,, benim beynim durmus valla.. evet denizci kardes konuyu inceledim ama malesef oda sana care degil senin telefon galiba bax cekilecek bataryanin altindan.. ama tekrar tekrrar gene dene. n900 un en kotu ihtimalde bile bu duruma gelmeyecegini biliyordum..yani flash modunda baslamamasi imkansizdi. ben kernelden hata aldim tlfon hic acilmiyodu ama genede flash moduna baslamisti. batarya degistir flash moduna tekrar dene. sana zarar veren multiboot olmus bildigim kadariyla. bunlari dene, orda nokia shop varmi onlar 2 dk da box atarlar verirler sana.. ok son caren budur

kuavo15

kuavo15

Üye
kuavo dostum evet dogru konuyuu bulmussun:oke: bu arada iyi bir hatir haa baligi cok yermisin:naughty:,, benim beynim durmus valla.. evet denizci kardes konuyu inceledim ama malesef oda sana care degil senin telefon galiba bax cekilecek bataryanin altindan.. ama tekrar tekrrar gene dene. n900 un en kotu ihtimalde bile bu duruma gelmeyecegini biliyordum..yani flash modunda baslamamasi imkansizdi. ben kernelden hata aldim tlfon hic acilmiyodu ama genede flash moduna baslamisti. batarya degistir flash moduna tekrar dene. sana zarar veren multiboot olmus bildigim kadariyla. bunlari dene, orda nokia shop varmi onlar 2 dk da box atarlar verirler sana.. ok son caren budur

balığı aksne hiç sevmem bu gibi konular hep hatırımdadır ki başıma gelirse diye :aha:

bence denizci arkadaşın sorunu çözülebilir ama bayağı uğraştıracak galiba :hmmm

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
libusb0.dll SORUNU VAR USB İŞARETİ GELDİ bilgisayarda usb goruyor driver da yuklu fakat libusb0.dll hatası veriyor neden acil cevap..... ve sorun bataryada imiş onu hallettim... bataryayı baska telefonda sarj ettim oldu usb işareti okey ama libus bilgisayarda yok diyor acil cevap....

NR6630

NR6630

Üye
cozulebilirde iste aklim seyden dolayi karisik hata kernelden degilki. multiboot dan kaynaklaniyo onun telefonunu karistiran o olmus belli. ama daha bu hatayi ilk defa goruyorum. telefon flash yontemine girmiyor ondan dedim nokia shop ta box atilacak son care diye..:hmmm

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
tamam usb işareti cıktı fakat libusb0.dll bilgisayar gormuyor ama usb tanımladı hersey normal.. ne yapmam gerek..

--------------- Ekleme ---------------

Android 2.3.1 Gignerbread
Android 2.3.1 yayınlandı
Maxicep.com - Android 2.3.1 Gignerbread Son derece istikrarsız, çok deneysel Gingerbread denemek isteyen belki olabilir
Ben kurdum kurulmuş hali videosu youtube yükleniyor

Ne çalışıyor:
- 3D
- GAPPS
- Ivme & & yönlendirme politikaları
- Işıklar HAL
- Donanım klavye%)
- Ses
- Pil durum göstergesi şarj
- Modem / veri, USSD, çağrı alma SMS / sinyalizasyon
- A2SD
- Wi-fi bağlantısı
- Bluetooth
Ne çalışmıyor..
- Codec. Ses neredeyse işe yaramaz, müzik vb dinlenemiyor
- Sesli arama (MediaServer çöküyor zil çalındığında?)
- GPS
- UMS
0.0.9 kuluysa şayet aşağıdaki linten gingerbread indirip kurmanız gerekli
telefon özelliğinde en azından kapatma eklenmiş )) ama hala ses yok

Boyutu: 71 mb
maemo sayfası

Guidelines
Files to be downloaded:
Nitdroid Gingerbread:

Copy it to:
Code:
/home/user/MyDocsNitdroid's kernel:

Copy it to:
Code:
/home/user/MyDocsInstalling Gingerbread to the EMMC:
1.Enable all repositories from App manager (Extras-testing, Extras-devel, Extras and the default Nokia)
2.Install Leafpad from the App manager and make sure that you have root access
3.Close App manager, open X Terminal and execute the following commands:
Code:
root
apt-get update
apt-get install nitdroid-installer
y
y again if it asks again4.After the nitdroid-installer package is installed, close X Terminal
5.On your new X Terminal window, type the following commands:
Code:
root
cd /home/user/MyDocs
bzip2 -d gingerbread.tar.bz2
cd /home
mkdir /and
cd /
mount /home /and
cd /and
tar xvf /home/user/MyDocs/gingerbread.tar
dpkg -i /home/user/MyDocs/nitdroid-kernel-2.6.28-06_final1_armel.deb9. On Xterm:
Code:
leafpad /etc/multiboot.d/1 (then press tab on your screenYour .item file shall open take a look at ITEM_DEVICE:, if you're using an mmc ITEM_DEVICE:${INT_CARD}p2 OR if you don't have an mmc ITEM_DEVICE:mmcblk0p2 bunların tumunu yukledim ve telefon coktu yuklemeyin bence

olay tamamdır... sorunları hallettim nr6630 arkadasıma tesekkur ederim sorunumla ilginenlerede ayrıca tesekkur ederim.....

olay tamamdır... sorunları hallettim nr6630 arkadasıma tesekkur ederim sorunumla ilginenlerede ayrıca tesekkur ederim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...