N900 türkçe oldu yükleyebilirsiniz :)))))))))))))))))))

yaa murattiy,bu turkish local... app.maneger den yüklemeye çalışıyom detaills diye alt sekmen açılıyo yuklemiyo.
bide maemo 5 i update yapmaya çalışıyom şöyle bir hata veriyo.
''not enough memory in target location'' sanırım yer yok diyo ama yuklediğim uygulamaların nerdeyse tümünü kaldırdım.ama hala böle diyo.
bu 2 sorunuma yardım lütfen...

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Sen hangi sürümü yüklemeye calisiyorsun .dediğin gibi hafıza sorunun var rootsh da yer açman gerek sonradan kurduğun birkaç programı silmelisin. Türkce dil paketi pr1.2 beta sürümü yüklersen sorunsuz yükleniyor

trcom1

Üye
kardeş emeğine sağlık bnde yaptm verdgnz dosyadan ama senın söyledgn gıbı değil nasıl oldu bılmıyorm neredeyse okadar cokk kurcaladm kı bı baktm turkısh localatızonu buldum kurdum ve dil olarak seçtim

canrom1

Üye
S.A ya su turkhis loc. buldum anck yuklememe izin vermiyo hildon-im-fkb (>=3.9.61-1) hatası veriyo ve olmuyo :S nerde yanlıs yapıyorum aceba?

adaree

Üye
ya yardım edermisiniz dil paketini yükleyemiyorum daha doğrusu internetten indiremiyorum

borjigin

Üye
muratty dostum flasher yapmaya karar verdim.yalnız linki kontrol edebılırmısın acaba?

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
gerek yok wifi üzerinden sürümü güncelleyebilirsin

eline saglık vok guzel olmus ama ındıremıyorum yardıncı olurmusun

arkadaşım senden bi ricam var iki güne kadar facebook taki videoları izleyebiliyodum şimdi izleyemiyorum flas player güncellemesi gerekiyo diyo onu nasıl yapacam bana bi yardımcı ol teşekkürler

asidj

Üye
linki i kontrol eder misin kardes acill lazim

sagolasın kardeş teşekkür ederim sagolasın

saol başkan sayende tr yaptım Wlan ile çok kolay kuruluyor..

emoka555

Üye
olley be yaptım galiba suan başlatıyo yenıden ollley oldu turkce yeah

Hata veriyor arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

404 error yazıyor vermiyor programı boşa uğraşıyoruz

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
konuyu şubat ayında açtım artık gerek kalmadı direk wifi ile bağlan programı indir çok basit

arkadaslar bu n900 türkce menüyü nasil vede hangi linklerden yükleyecegimi yazacak birisi varvi acaba saygilar