N900 | Palm Pre Oyunları Kurulumu - Resimli Anlatım...

kuavo15

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kuavo15 yaa, bu nfsuc yaptığım yarışları save etmiyor? hep bastan baslıyorum

önemli değil,unutmaki bu oyunlar n900 e bire bir port edilmedi o yüzden öyle sorunlarımız var malesef

bu oyunları kaldigi yerden baslatmanin bi cözüm yolu yokmu peki hep en basdan oyna oyna insan sıkılıo :S

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
bu oyunları kaldigi yerden baslatmanin bi cözüm yolu yokmu peki hep en basdan oyna oyna insan sıkılıo :S

Ne zaman ki bu oyunlar N900 için portlanmaya başlayacak işte ozaman bu sorunda ortadan kalkacak. Şuan bildiğim kadarı ile bir çözüm yolu yok...

save yapmanın yöntemi var tabi
x terminali açın
sudo gainroot
cd <oyunun klasorunun adı>
chown -R user:users <ilk klasorun içindeki diger klasorun ismi mesela nfsucun içindeki res_nfsuc>

sonra kapatın büyük ihtimal olur eger chown yazdıgınızda hata veriyorsa ornegin nfsuc yazdıktan sonra olmuorsa bir daha cd res_nfsuc yazın yani içindeki dosyanın ismini yazın sonra yapın chownu

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Denemekten zarar gelmez...

asphaltta en son motorsikleti aldim sonra kapadim oyunu yeniden basladi deli ediyor adami onca ugras bosa gidiyor)))

Bu oyunlar nedeniyle sorun teşkil etmeye başladı.Bir çözüm yolu bilen var mı?

resimli anlatim yapabilirmisin sana zahmet..?

--------------- Ekleme ---------------

resimli anlatim yapabilirmisin sana zahmet..?

ozellikle asphalt olursa cok makbule gecer. tesekkurler

örnek olarak need for speedi yaptım benim telefonumda need for speed nfsuc olarak home/userın içinde kayıtlı ona göre yaptım sizinkininismi neyse cd ardındanda onu yazın

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

bende home/user de oyun adi
com.gameloft.app.asphalt5_1.0.3_all.ipk olarak goruyor yaziyorum
Sh: Cd: can"t cd to com.gameloft.app.asphalt5_1.0.3_all.ipk

yaziyor. dosya ismine yanlismi bakiyorum acaaba..?

kopyaladığın klasörün adını yazıcaksın

arkadaşlar şu preenv kurulumuna bi açıklık getirin lütfen. kurulamıyor. istenilen dosya bulunamadı diye hata alıyorum. yau bir oyun yüklemek bu kadar mı zor olur .

bende preenv-filebox vs. gibi programlari artik uygulama yoneticisinden yukleyemiyorum bu soruna bi cozul getirin lutfen

Arkadaşlar preenv ya da 3d oyunlar yüklerken eksik diye uyarı aldığımız dosyalara dair tek bir çözüm var. Öncelikle cihaza format çekiyorsunuz. Daha sonra daha önce almış olduğunuz yedeklemeyi "yüklemeden" maemo develop deposunun parametrelerini elle girip preenv emülatörünü yüklüyorsunuz.
Günlerce bu oyunları yüklemeye çalışıp preenv dosyasını dahi yükleyememiştim. Sonradan yükleme sıralamamı değiştirdim. Daha doğrusu eski versiyonda aldığım yedeği bir daha yüklemedim. Anladığım kadarıyla cihazı ilk aldığımızdan beridir o programı yükle, bunu kaldır derken arada pek çok gerekli dosyaya da zarar vermişiz. Yedeklemeyi yüklediğimizde, eski versiyonun tüm olumsuzlukları yeni yüklenmiş cihaza aktarılıyor. Yedekleme konusunda pc suite kullanmanın daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ya da ilk formattan sonra temiz bir yedekleme yaparak sürekli bu alınan yedek kullanılmalı. Saygılarımla.

0SEmih0

Üye
novanın deb uzantılı olanı yokmu bulan varsa link ekleyebilirmisiniz? deb uzantılı yükleyince save sorunu olmuyor.

nova .deb uzantılı...
''http://www.mediafire.com/?cdp22bqkct5n9jn

ama bnm sıkıntım.. asphalt'u yüklerlen.. home/user/ dizinine ''com.gameloft.app.asphalt5'' isimli bi klasörün içine yine aynı isimli .ipk uzantılı dosyayı atıorum.. ama xterminalde
root
preenv yazdktan sonra
cd /home/user/com.gameloft.app.asphalt5/Asphalt5
yazdgm zaman
''can't cd to /home/user/com.gameloft.app.asphalt5/Asphalt5'' hatası alıyorum..
fakat en sona asphalt5 yazmazsam busefer
chmod +rwx Asphalt5 yazdgm zaman ise
''no such file or directory''
hatasını alıyorum..
neyi yanls yapıorum neyi eksik yapıorum :S

kral_hsn

Üye

buununla aynen nfsuc bunu yükledm ama diger oyunlarda işe yaramıyr.. chmod +x bundan sonrası olmyr asphaltta falan gitmyr bundan sora yardım?

mükemmel anlatım.eline emeğine sağlık.teşekkürler