converter2
Üye
görevi başka türlü sonlandırılamıyor galiba bende yükleyemedim internet bende yokarkadaşım harikasın bu programla sorunsuz yükledim yalnız programda exit yokmu sürekli görevi sonlandırla çıkıyorum ve başka bildiğin böyle programlar varmı xterminalle uğraştırmayan
görevi başka türlü sonlandırılamıyor galiba bende yükleyemedim internet bende yok
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar diğer oyunların direkt linkler buyrun ben yükleyemedim siz faydalanın (Hero of Sparta HDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Brothers In Arms: Hour of HeroesLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) Asphalt 5 HDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
( DriverLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(X-Plane
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(
Ground Effect Pro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Brain Challenge
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)Assassin's Creed - Altaïr's Chronicles
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(NFL 2010 HD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Battleship
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
eyvallahgörevi başka türlü sonlandırılamıyor galiba bende yükleyemedim internet bende yok
arkadaşlar diğer oyunların direkt linkler buyrun ben yükleyemedim siz faydalanın (Hero of Sparta HDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Brothers In Arms: Hour of HeroesLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) Asphalt 5 HDLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
( DriverLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(X-Plane
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(
Ground Effect Pro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Brain Challenge
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)Assassin's Creed - Altaïr's Chronicles
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(NFL 2010 HD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)(Battleship
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
bende vodafone'nun sınırsız cepnet paketini kullanıyorum 10-11 kb ile iniyo ama iş görüyor ama saatlerce bekliyorumtelefonu formatladım preenv yüklemek için depoları güncellemek lazım nerden baksan 20 mb lazım türkcell 50 krşa 15 mb veriyor oda yetmedi 12 den sonra halledebilirim inşallah.bu oyunlar preenv yüklüyse bilgisayardan yükleyeceksin internet gerekmez.
bende hata veriyo user'a kopyalama yapamıyorum.dosya seçilmedi diyo.nasıl yapabilirm bunu?
Hiçbir şekilde preenv yazılımını telefona yükleyemiyorum. Nedir bu işin sırrı?
tamam halletim bi türlü yanda seçilen bişeyden yapıştırdım.oyunlarıda hallettim saolun..
ne yazık ki... could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open yazıyor
İşin enteresanı kendimi bu işlerden anlar sanırdım ama 2 gündür preenv programını dahi kuramadım
ne zahmeti ben sen o bu su yani hepimiz nicin burdayiz bilgi paylasimi yardim destek ve bircok sey onemli degilSana zahmet verdim arkadaşım. Bir de bunu deneyeyim. Çok teşekkürler
umarım ,önemli değil
buldum buldum buldumhaha
asphalt 5 i oynayamayanlar sürpriz girin şu kodları
sırasıyla
root
mkdir -p /media/internal
cd /media/
chown -R user:root internal/
chmod -R 755 internal/
mkdir -p /home/user/webos/gamesave
cd /home/user/
chown -R user:root webos/
chmod -R 755 webos/
ln -s /home/user/webos/gamesave /media/internal
(tarafımca denenmiştir ve çalışmıştır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?