By_aLpKuN
Üye
Süper bende n900 kulanıyorum ama amatörce telefon hakaret olur bilgisayar bu n8 bekleyender daha bekeleyecek şu an kaçak fiyatı 2000tl
E90 kullanıyordum ben bi ara yahu gençler gelen giden aramaları kaydeden bir program var mı? acaba..
Buda benim masaustu
üstad şu wi-fi simgesinin altındaki 5 rakamı ne demek oluyor?
Bugün sirkeci doğubanka gittim 850 tl ye 10 taksitle kayıtlı n900 satılıyor.sizce uygunmu vede n900 almamı tavsiye edermisiniz.yani bu işletim sisteminin geleceği varmı.
n900 ü al pişman olmasıın n8 n900ü geçemez!!!! sadece usb on the go özelliği var bide 12mp kamerası zaten 12mp kamerası için alırsanız fot.makinası alamk en mantıklısı 3g yok ama artık kesin olarak pr.1.3 de gelecek bide usb otg zaten şuan n900 üzerinde çalışıyor yakın zamnda depolardan yüklenir
Bugün sirkeci doğubanka gittim 850 tl ye 10 taksitle kayıtlı n900 satılıyor.sizce uygunmu vede n900 almamı tavsiye edermisiniz.yani bu işletim sisteminin geleceği varmı.
bende sana katiliyorum suan n dokuzyuzumden yaziyorum cok sahene ve icinde hem telefon hemde bilgisayar ozelligi barindiriyor
aynen katılıyor. N900 efsane olacak bakmayın bilinmediğine Türkiye de satılmadığına. 12 değil 20 mp olsa ne olur. git güzel profesyonel canon, nikon bi fotoğraf makinası al daha iyi. sonuçta adı üstünde profesyonel makına ki hiç bir cep telefonu o makinalar gibi fotograf çekemez. 3g falan zamanla N900 de de olacak kanısındayım.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım bende 900 tl ye 2 yıl garantili kayıtlı sorunsuz peşin fiyatına taksitle aldım. bence fiyat gayet güzel. tavsiye ederim. pisman olmassın. işletim sisteminin geleceği hakkında geliştireceklerine eminim. fiyat bence iyi şimdi baktım fiyatı 1.185,00 TLtelfon almıyorsun sonuçta hem notebook hem netbook hem telefon hem internet tablet bu hem hem gider
arkadaşım bende var n900 çok memnunum herşeyi yapabiliyor, bazen pc den bile daha ii işler yapıyor. fakat ben telefonu sürekli cebimde taşıdığım için boyutu biraz büyük geldi satıyorum ilgilenirsen fiyatta yardımcı olurum, doğu bankın altında bir fiyata telefonu veririm.Bugün sirkeci doğubanka gittim 850 tl ye 10 taksitle kayıtlı n900 satılıyor.sizce uygunmu vede n900 almamı tavsiye edermisiniz.yani bu işletim sisteminin geleceği varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?