süper bir paylasim ama bende kücük bir problem olustu.extended call log kurulmuyor sebep olarak maemo 5 ile cakistigini bildiriyor yardim ederseniz sevinirim.paylasim icin tekrar tesekkürler![]()
cakisani burdan bul ve kur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tesekkür ediyorum yaptim ve oldu.
--------------- Ekleme ---------------
akayozmen kardesim SIKI takipcinim,senden ricam N900 uyumlu türkce sözlük ve osmanlica lugat bulmama yardimci olabilir misin.yardimci olabilirsen cok sevinirim
tesekkurler hallettim sagolun...
selam skypıde telefonun ıcınde cakılı olan ayarların ıcındekı ım hesaplarında olan skıpıden oturm actıgımda kısı lıstemde onlıne olan varmı yokmu kımse gozukmuyor.ancak bırı baa yazarsa yada kamera yada seslı konusma davetı yollarsa ben kabul edebılıyorum yada gorebılıyorum o kısıyı .kısı lıstemde kımlerın onlıne oldugunu nasıl etkınlestırebılırım tessekkurler.Bırde synıgch 10 versıyonu cıkmıs sanırım seslı nevıgasyon n 900 ıcın onun kurulum lınkı varmı yardmcı olursanız cok tesskur ederım
kardesim cok sagol uzun zamandir bakmaya firsat bulamadim,ama sayende Osmanlica lugati indirdim ve cok makbule gecti.ayirdigin zaman ve emegin icin cok tesekkürler@fegusimir
sözlük için uygulama yöneticisinden (mstardict) adlı programı indir sonra n900 ü yıgın bellek moduna al ve yığın bellekteki mstardict klasörünü aç ve bu linkten(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) indirdiğin dosyanın içindekileri içine at ve sözlüğün hazır olacaktır
dosyanın içindeki sözlükler
-osmanlıca
-almanca-türkçe
-türkçe-almanca
-babylon türkçe ingilizce
-babylon ingilizce türkçe
@tutas_tee
http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...ization-v1-1-0-turkce-dil-destegi-404437.html
bu linkte verilen dosyayı indir n900 e at sonra üstüne tıkla yükle

onemli degil kardes babylon sitesinden free dictionarylerden bana link verirsen sana osozlugu cevirip yollarim n900 icin yada istedigin bir sozluk varsa soyle gonderirimkardesim cok sagol uzun zamandir bakmaya firsat bulamadim,ama sayende Osmanlica lugati indirdim ve cok makbule gecti.ayirdigin zaman ve emegin icin cok tesekkürler![]()

Kuavo kardesim tesekkür ediyorum.babylona bir göz attim ve faydali,isimize yarayabilecek bir kac uygulama daha gördüm ama bunlarin hepsi exe uzantili, bunu N900 e uygun hale getirebilecegine inaniyorum.Bu sayfanin linkini asagiya yaziyorum.Ilgi ve alakan icin simdiden tesekkür ederim.onemli degil kardes babylon sitesinden free dictionarylerden bana link verirsen sana osozlugu cevirip yollarim n900 icin yada istedigin bir sozluk varsa soyle gonderirim![]()
Kuavo kardesim tesekkür ediyorum.babylona bir göz attim ve faydali,isimize yarayabilecek bir kac uygulama daha gördüm ama bunlarin hepsi exe uzantili, bunu N900 e uygun hale getirebilecegine inaniyorum.Bu sayfanin linkini asagiya yaziyorum.Ilgi ve alakan icin simdiden tesekkür ederim.
Türkce de türkce ye sözlük
Yeni Osmanlica Türkece Lugat (bu gelistirilmis hali)
Ansiklobedik Isim Sözlügü

Kuavo kardesim acelesi yok,bugün haftasonu eglenmene baktabiki yaparım bu gün ne yazıkki evde değilim ama yarın buraya atarım yok acil diyosan yarın yapar yapmaz emailini ver atayım![]()