n900 için olmazsa olmaz yazılımlar

Sponsorlu Bağlantılar

kuavo15

kuavo15

Üye
@fegusimir arkadaş
sözlükler hazır güle güle kullan :)

fegusimir

Üye
@fegusimir arkadaş

Kuavo kardesim sana cok tesekkür ediyorum,bu kadar samimi bir sekilde ilgilenip,yardimci olmaya calismani cani gönülden takdir ediyorum.eline,emegine,yüregine saglik.Bu arada hazirladigin sözlükleri maxicep te bir baslik altinda toplayabilirsen diger arkadaslarimiz da faydalanabilirler.tekrar tesekkürler:oke:

kuavo15

kuavo15

Üye
önemli değil :oke: düşünüyorum aslında bir gün zamanımı ayırıp yapacağım ;)

re-emre

re-emre

Üye
akyzmn ve yardımcı olan diğer tüm arkadaşlar;denilenlerin çoğunu kurdum,gayet güzel ve tekrar teşekkürler ancak freoffice i kuramadım bir türlü,birde ansela yı kuruyorum yükleme başarısız diyor depodan kurduğumda...daha önce n95 8gb kullanıyordum,smbyn olduğundanmıdır cep vakit diye bir program kullanıyordum ancak n900de yapamadım( )yardımcı olursanız hakkaten çok sevinirim saygılarımla :gul:

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
akyzmn ve yardımcı olan diğer tüm arkadaşlar;denilenlerin çoğunu kurdum,gayet güzel ve tekrar teşekkürler ancak freoffice i kuramadım bir türlü,birde ansela yı kuruyorum yükleme başarısız diyor depodan kurduğumda...daha önce n95 8gb kullanıyordum,smbyn olduğundanmıdır cep vakit diye bir program kullanıyordum ancak n900de yapamadım( )yardımcı olursanız hakkaten çok sevinirim saygılarımla :gul:

EKSIK CAKISAN PAKETLERI BURDAN INDIR

re-emre

re-emre

Üye
çok teşekkürler,pr 1.3 ü kuruyorum şu an bitince tekrar hepsini kuracam,gene takılır,yapamazsam yardım rica ederim sağolasın :bye2:

fegusimir

Üye
@fegusimir arkadaş

Kuavo arkadasim mümkünse türkce den türkceye olan sözlüge bir göz atabilir misin? tam randiman alamiyorum...

Üst Alt