n900 için olmazsa olmaz yazılımlar

Sponsorlu Bağlantılar

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Paylaşımın için teşekkürler !!!

WitchKing

Üye
saolasın..

fegusimir

Üye
süper bir paylasim ama bende kücük bir problem olustu.extended call log kurulmuyor sebep olarak maemo 5 ile cakistigini bildiriyor yardim ederseniz sevinirim.paylasim icin tekrar tesekkürler:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
süper bir paylasim ama bende kücük bir problem olustu.extended call log kurulmuyor sebep olarak maemo 5 ile cakistigini bildiriyor yardim ederseniz sevinirim.paylasim icin tekrar tesekkürler:oke:

cakisani burdan bul ve kur

ahkocak

Üye
teşekkür ederim

fegusimir

Üye
cakisani burdan bul ve kur

tesekkür ediyorum yaptim ve oldu.

--------------- Ekleme ---------------

akayozmen kardesim SIKI takipcinim,senden ricam N900 uyumlu türkce sözlük ve osmanlica lugat bulmama yardimci olabilir misin.yardimci olabilirsen cok sevinirim

tutas_tee

tutas_tee

Üye
ben bu telefonu yeni aldim acaba bu telefona türkçe dil paketi yuklemeyi nasil basarabilirim bu konuda biraz acemiyim bana yardim edebilecek biri varmi acaba????

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
forumda anlatılıyor.

kuavo15

kuavo15

Üye
@fegusimir

sözlük için uygulama yöneticisinden (mstardict) adlı programı indir sonra n900 ü yıgın bellek moduna al ve yığın bellekteki mstardict klasörünü aç ve bu linkten( ) indirdiğin dosyanın içindekileri içine at ve sözlüğün hazır olacaktır
dosyanın içindeki sözlükler
-osmanlıca
-almanca-türkçe
-türkçe-almanca
-babylon türkçe ingilizce
-babylon ingilizce türkçe

@tutas_tee

http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...ization-v1-1-0-turkce-dil-destegi-404437.html

bu linkte verilen dosyayı indir n900 e at sonra üstüne tıkla yükle

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkurler hallettim sagolun...

birde bu listelerdeki programlari indirebilsek cok makbule gececekti...(en basta 1.sayfada siralanan liste)

moonbathe2

moonbathe2

Üye
selam skypıde telefonun ıcınde cakılı olan ayarların ıcındekı ım hesaplarında olan skıpıden oturm actıgımda kısı lıstemde onlıne olan varmı yokmu kımse gozukmuyor.ancak bırı baa yazarsa yada kamera yada seslı konusma davetı yollarsa ben kabul edebılıyorum yada gorebılıyorum o kısıyı .kısı lıstemde kımlerın onlıne oldugunu nasıl etkınlestırebılırım tessekkurler.Bırde synıgch 10 versıyonu cıkmıs sanırım seslı nevıgasyon n 900 ıcın onun kurulum lınkı varmı yardmcı olursanız cok tesskur ederım

kuavo15

kuavo15

Üye
tesekkurler hallettim sagolun...

rica ederim...

selam skypıde telefonun ıcınde cakılı olan ayarların ıcındekı ım hesaplarında olan skıpıden oturm actıgımda kısı lıstemde onlıne olan varmı yokmu kımse gozukmuyor.ancak bırı baa yazarsa yada kamera yada seslı konusma davetı yollarsa ben kabul edebılıyorum yada gorebılıyorum o kısıyı .kısı lıstemde kımlerın onlıne oldugunu nasıl etkınlestırebılırım tessekkurler.Bırde synıgch 10 versıyonu cıkmıs sanırım seslı nevıgasyon n 900 ıcın onun kurulum lınkı varmı yardmcı olursanız cok tesskur ederım

skypın siteisndeki n900 için olan versiyonu indirmeni öneririm

re-emre

re-emre

Üye
hay Allah razı olsun teşekkürler hocam :oke:

fegusimir

Üye
@fegusimir

sözlük için uygulama yöneticisinden (mstardict) adlı programı indir sonra n900 ü yıgın bellek moduna al ve yığın bellekteki mstardict klasörünü aç ve bu linkten( ) indirdiğin dosyanın içindekileri içine at ve sözlüğün hazır olacaktır
dosyanın içindeki sözlükler
-osmanlıca
-almanca-türkçe
-türkçe-almanca
-babylon türkçe ingilizce
-babylon ingilizce türkçe

@tutas_tee

http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...ization-v1-1-0-turkce-dil-destegi-404437.html

bu linkte verilen dosyayı indir n900 e at sonra üstüne tıkla yükle
kardesim cok sagol uzun zamandir bakmaya firsat bulamadim,ama sayende Osmanlica lugati indirdim ve cok makbule gecti.ayirdigin zaman ve emegin icin cok tesekkürler:oke:

kuavo15

kuavo15

Üye
kardesim cok sagol uzun zamandir bakmaya firsat bulamadim,ama sayende Osmanlica lugati indirdim ve cok makbule gecti.ayirdigin zaman ve emegin icin cok tesekkürler:oke:
onemli degil kardes babylon sitesinden free dictionarylerden bana link verirsen sana osozlugu cevirip yollarim n900 icin yada istedigin bir sozluk varsa soyle gonderirim :oke:

fegusimir

Üye
onemli degil kardes babylon sitesinden free dictionarylerden bana link verirsen sana osozlugu cevirip yollarim n900 icin yada istedigin bir sozluk varsa soyle gonderirim :oke:
Kuavo kardesim tesekkür ediyorum.babylona bir göz attim ve faydali,isimize yarayabilecek bir kac uygulama daha gördüm ama bunlarin hepsi exe uzantili, bunu N900 e uygun hale getirebilecegine inaniyorum.Bu sayfanin linkini asagiya yaziyorum.Ilgi ve alakan icin simdiden tesekkür ederim.
Türkce de türkce ye sözlük
Yeni Osmanlica Türkece Lugat
(bu gelistirilmis hali)
Ansiklobedik Isim Sözlügü

kuavo15

kuavo15

Üye
Kuavo kardesim tesekkür ediyorum.babylona bir göz attim ve faydali,isimize yarayabilecek bir kac uygulama daha gördüm ama bunlarin hepsi exe uzantili, bunu N900 e uygun hale getirebilecegine inaniyorum.Bu sayfanin linkini asagiya yaziyorum.Ilgi ve alakan icin simdiden tesekkür ederim.
Türkce de türkce ye sözlük
Yeni Osmanlica Türkece Lugat
(bu gelistirilmis hali)
Ansiklobedik Isim Sözlügü

tabiki yaparım bu gün ne yazıkki evde değilim ama yarın buraya atarım yok acil diyosan yarın yapar yapmaz emailini ver atayım :oke:

fegusimir

Üye
tabiki yaparım bu gün ne yazıkki evde değilim ama yarın buraya atarım yok acil diyosan yarın yapar yapmaz emailini ver atayım :oke:
Kuavo kardesim acelesi yok,bugün haftasonu eglenmene bak :oke:

Üst Alt