slm öncelikle bu program moziila firefox ile tam uyumludur depolardan tweak fash plugin kur ve şunu seç arkadaşlar yanlış demiş en uyumlusu şudur
LNX 10.1.53.0 desktop evet bunu girince adobe bile seni cidden flash 10 kullanıyormussun gibi algılıyor işlemler bu kadar.. mozillan hazır olur artık

Tesekurler dogru tespit !
linux pc flashini kulaninca facebook a pc formatiyla giriyor ve sayfa pc gibi goruntuleniyor, oysa androidinkini yukleyince facebook mobile olarak aciliyor, ayni sekilde gazetevatan siteside daha kararli ve dogru calisir hale geliyor.... Anlasilan su ki Linux var oldukca N900 de flash sorunu yasamayacagiz
--------------- Ekleme ---------------
Bugun yeni flash ile facebook a girdim ustelik wifi uzerindende degil normal sim kart uzerinden girdim ve videolari muhtesem oynatti takilma kesik kesik gosterme gibi hicbir sorun olmadi o yetmiyormus gibi bir video daha actim digerinin alttan sesi gelirken bir digerini seyretmeye basladim millet birinden sikayetciyken ben iki videoyu ustuste bindirdim ustelik benim makine standart over clock falan da yok bilginize....
anlasilan su ki makinenin hiz sorunu falan yokmus sadece android flashi bize yaramiyormus pc ninkini kullanmamiz gerkiyormus