+++ n900 adobe flash player 10.1 destegı__________

Sponsorlu Bağlantılar

NR6630

NR6630

Üye
eki hocam bu programı mozillayla nasıl orantılı bi hale getire bilirim bi yardımcı olursan çok sevinirim..
slm öncelikle bu program moziila firefox ile tam uyumludur depolardan tweak fash plugin kur ve şunu seç arkadaşlar yanlış demiş en uyumlusu şudur LNX 10.1.53.0 desktop evet bunu girince adobe bile seni cidden flash 10 kullanıyormussun gibi algılıyor işlemler bu kadar.. mozillan hazır olur artık:oke::naughty:

• Beğen
Tepkiler: enolaguy ve bebe_ruhi

ozzi7878

Üye
merhabalar;

Nokia N900 sahibiyim. uzun süredir adobe flash problemi yaşıyorum. siteden yazdıklarınızı okudum ve defalarca uyguladım. ancak yine video izleyemiyorum. rootsh 'u yükledim. yazdığınız adresteki adobflash player'ı bilgisayara indirip telefonuma yükledim. x-term'den yazılması gerekenleri dikkatlice ve defalarca yazdım. enter'ladıktan sonra x-term kapatıp cihazı reset'liyorum. ama açtığımda yine aynı sorunu yaşıyorum. sorun bendemi oksa cihazdami? yardım ederseniz çok sevinirim.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
slm öncelikle bu program moziila firefox ile tam uyumludur depolardan tweak fash plugin kur ve şunu seç arkadaşlar yanlış demiş en uyumlusu şudur LNX 10.1.53.0 desktop evet bunu girince adobe bile seni cidden flash 10 kullanıyormussun gibi algılıyor işlemler bu kadar.. mozillan hazır olur artık:oke::naughty:

programı indirdim senin dediğin gibi yaptım şimdi deniyorum
denedim facebookta herhangi bir video açtım çalıştı.
internetteki java isteyen siteler var mynette okey oynamak için mesala geçenlerde denemiştim olmadı onun hakkında bilgin varmı?

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar;

Nokia N900 sahibiyim. uzun süredir adobe flash problemi yaşıyorum. siteden yazdıklarınızı okudum ve defalarca uyguladım. ancak yine video izleyemiyorum. rootsh 'u yükledim. yazdığınız adresteki adobflash player'ı bilgisayara indirip telefonuma yükledim. x-term'den yazılması gerekenleri dikkatlice ve defalarca yazdım. enter'ladıktan sonra x-term kapatıp cihazı reset'liyorum. ama açtığımda yine aynı sorunu yaşıyorum. sorun bendemi oksa cihazdami? yardım ederseniz çok sevinirim.

ben denedim oldu alıntı yaptıgım arkadasın bahsettıgı gıbı ya tweak flashla kesin çalışıyor

enolaguy

Üye
Tesekurler dogru tespit !

linux pc flashini kulaninca facebook a pc formatiyla giriyor ve sayfa pc gibi goruntuleniyor, oysa androidinkini yukleyince facebook mobile olarak aciliyor, ayni sekilde gazetevatan siteside daha kararli ve dogru calisir hale geliyor.... Anlasilan su ki Linux var oldukca N900 de flash sorunu yasamayacagiz :)

Bugun yeni flash ile facebook a girdim ustelik wifi uzerindende degil normal sim kart uzerinden girdim ve videolari muhtesem oynatti takilma kesik kesik gosterme gibi hicbir sorun olmadi o yetmiyormus gibi bir video daha actim digerinin alttan sesi gelirken bir digerini seyretmeye basladim millet birinden sikayetciyken ben iki videoyu ustuste bindirdim ustelik benim makine standart over clock falan da yok bilginize....

anlasilan su ki makinenin hiz sorunu falan yokmus sadece android flashi bize yaramiyormus pc ninkini kullanmamiz gerkiyormus

gsli_sergen

Üye
Çok sağol ya yaptım sonunda :)

kaan dean

kaan dean

Üye
gsli_sergen arkadasim sana zahmet facebooktaki poker oyununu acmayi denermisin bakalim calisicakmi...?

enolaguy

Üye
Poker de çalışıyor.

Poker de çalışıyor.

NR6630

NR6630

Üye
EE YAPTIYSANIZ hepinizin adına sevindim teşkkürleriniz için sağolun. (eski n900 emektarı:kop:)

acer263

acer263

Üye
akyzmn bu kodlalari girdik enter dedik xterm de ne yazmasi gerekiyor ben herseyi yazdigin gibi yaptim ancak yine facede video oynatmiyor lutfen daha detayli anlat tskler

Üst Alt