N900 de CHAT KEYFİ evet arkadaşlar MIRC kelebek zurna :-)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
N900 de CHAT KEYFİ evet arkadaşlar MIRC kelebek zurna :-)))
Tekrar merhabalar bu konuyu paylaşmak istedim bilmem deneyeniniz varmı ama şunu söylice pc deki ile birebir aynı normal ırc veya chat kanalını ekliyorsunuz bu proyu kurduktan sonra ve MIRC KELEBEK YADA İŞTE NEKADAR CHAT Sitesi varsa nickinizi yazıp hemen saohbet odalarına girip yazışmaya başlıyorsunuz.. kanalada ekleyebilirsiniz ve zaten içindede bisürü var türkiyeninde var ama sizde elle ekleyebilirsiniz unutmadan isminizi erkek düzgün girin yoksa bizim abaza türkler hemen kız sanıp saldırıyorlar msj yağmuruna tutuyorlar ve erkeğim deyincede bol şans diyor..:d: adamlar işi gücüü uçkura bağlamış işe bak yaaaaaaa

XChat IRC Client bu program debian kökenlidir indiren elle kurar x-term den sudo gainroot enter cd MyDocs enter dpkg -i xchat.deb enter ve isteyen depolardanda kurabilir ismi amblemi burda programın hadi kolay gele:naughty::naughty: NASIL DETAYLI ANLATMIŞIM DEĞİLMİ:d:
LİNK yenilendi!!!!!! link

• Beğen
Tepkiler: faruktml ve dafmar

lweo

Üye
mirc olsaymis scriptimizi yuklerdik ehehe :D kelebek script falan :d

loko34

loko34

Üye
Kimse ile sohbet acamiyorum nedense..Listedeki kimsenin uzerine tiklayamiyorum..
ozel bir ayari falan varsada ben bilmiyorum..

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
ben sana anlatayim programi actikmi once ordan yukari tikla cikan kucuk pencerede xchat tikla ve yanina cikan sayfadada netvork listesi var onu tikla sobbet edecegin siteyi sec altta connect var onu tikla bir soru daha gelicek orayada taamm de acilir zaten dostum bunlari bir dene ben normal kullaniyorum suan

dafmar

dafmar

Üye
usta senden başkası yalan cok sağol

loko34

loko34

Üye
Anlatamıyorum ki..
Arkadaşım bağlantı da ve sohbet kanalı açmakta sorun yok.. Tek sorun kanalda kimseyle özel konuşamıyorsun..
Bir ayar yapılmalı sanıyorum..

NR6630

NR6630

Üye
    Konu Sahibi
tamam seni anliyorum ben detayli kullanmadim ama bi defasinda actim ondada kisinin uzerine basili tuttugumda open dialog window yazisi geldi ve actim diye biliyorum.. ama dedigin gibi program hokkali bisey kesinlikle ayari vardir inaniyorum

ozgenes

Üye
guncellemeden once sorunsuzdu ama simdi ozelde konusulmuyo yani guncellemeden sonra oldu ugrasmiyorim bende(((

hasbur

hasbur

Üye
bu n900 ozellikleriyle, gun gectikce beni sasirtiyor. paylasim icin tesekkurler...

faruktml

faruktml

Üye
link ölmüş yenilersen sevinirim teşekkürler

kendal_47

kendal_47

Üye
teşekkürler inşallah bundada yazmak eziyet gibi değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt