Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n900 700 TL kutulu kayıtlı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
n900 700 TL kutulu kayıtlı
arkadaslar satılık 4 aylık kayıtlı kutusunda aksesuarlı n900 amerikadan geldi. İstanbul içi elden teslim. kargo benden. daha aşağısı olmaz. takas yok.
fakobaba
Üye
kardes takasla 5800 xm üstü 400 veririm pesinde 630
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
doğubank ta 670 verdi adam bugün kardeş peşin para
--------------- Ekleme ---------------
700 verirsen hemen yollarm
acu540
Üye
tamda öğrenci indirimi isteyecektim ki işin içine doğubank girdi
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
nekadar veriyorsun ve nerde öğrencisin
ona göre indirim düşüncem de
acu540
Üye
istanbulda okuyorum marmarada sen ama indirimi bol düşün elini korkak alıştırma
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
ne kadar veriyosn ? elden verecm teli sana merak etme
acu540
Üye
walla şu an nakit 600 üm var sen son halini söyle ben borç harç bulurum gibi
birde sahibinden.com da bi arkadaşla anlaştık 600 lira açmış ona tamam aldım dedim pazartesiye kadar rezerve etmişti onuda bekliyorum haber vermesini ona göre
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
walla ver doğu bank gibi vereym sana nasıl?
acu540
Üye
walla bu sahibinden sonuçlansın adam dönmezse 630 verebilirim anca. okul uzadığı için harcı bol keseden yatırdım fazla toplayamıyorum o yüzden kredi kartı borcu ve faturaları da hesaba katınca bu kadar çıkıyo. bana ver bi iki gün birde telefon ben seni arayım olmaz mı? şimdi adam arar beni almıyo musun diye ayıp olur adama. mesajı daha okumamış o yüzden sanmıyorum geri çevireceğini
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
tmm iki güne dönmezse başka alıcılar var onlara satabilirm o yüzden sana satarsam burdan haber veririm. sende dönmese burdan yaz sana tel no vereym ok?
ama 630 çok az . sana 630 a verirsem üstekine ayıp etmiş olurum
acu540
Üye
hocam diğer iş sonuçlansın hallederiz benim mail [email protected] telefonumu sattım sahibindekini alabilmek için acele diye ucuza verdim bir de inan bilsembu ilanı göreceğimi hiç uğraşmazdım ben sana yharın dönerim en azından mail ver burda takibi zor oluyor bilgilendirme yapmıyor maile falan
yada bana rezerve etsen yaw bir iki günlüğüne bu iş olmazsa senden kesin alırım
bulenternas
Üye
Konu Sahibi
tmm haber ver ona zaman konusuruz burdan yazarsn satmamışsam bişiler yaparz
acu540
Üye
birde çizik ezik durumunu söylesen aksesuar falan birde kayırt belgesi var mı ilerde imei kopyalanmasın akrşı