N9 Sensör sorunu yardım acilll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N9 Sensör sorunu yardım acilll
Arkadaşlar n9 da arama yaptığım zaman sensör devreye giriyor ve telefonun ışığı sönüyor komple fakat kulagımdan cektıgım zaman hala sensor karanlık goruyor ve ısıgı acmıyor telefon görüşmesini bile sonlandıramıyorum ekranda ışık yanmadığı için. acaba bu sorunu yaşayanlar yada benım gıbı olanlar varmı yoksa ben mı bı ayarı varda bulamıyorum anlıyamadım lutfen aydınlatın arkadaşlar acil cevap bekliyorum

salihk

Emekli Yönetici
telefonu yeni mi aldınız? veya ne zamandan beri böyle bir sorun yaşıyorsunuz ? n9 yeniden başlatın aynı sorunla tekrar karşılaşırsanız eger birde orjinal ayarları yükleyin.
ayarlar>Sıfırla>Ayarları geri yükle seçin.

pRime.

Üye

Hocam bence yakınlık sensöründe sorun var gibi. Ayarları sıfırlamakla düzeleceğini sanmıyorum.

Konu Sahibi
Herşeyi denedim arkadaşlar bir türlü düzelmedi kafasına göre bazen yanıyor bazende sönüyor hiç açılmıyor ekranın ışığı. Dün almıştım telefonu bugün gittim geri gösterdim incelediler ama yazılımsal olduğu kanaatına vardılar sorunun düzelebileceğini söylediler ama ben direttim ve yenisiyle değiştirdim n9 u. Şuan kullanıyorum ve güncellemesini yapıcam ve aynı sorun çok şükür hiç yok bi kere bile olmadı. Hevesim geçicekti nerdeyse ama şuan büyük bir zevkle kullanıyorum ve herkeze tavsiye ederim harika bir telefon ve 900 tl ye aldım arkadaşlar dubai den getirtmiş telefoncu kendisi getirmiş 3 adet kaydını yaptırdım ve iyi fiyata geldi orjinal kutusunda tam takır ilgilenen arkadaşlara tşkler sağolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...