N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Oovv :oha: Bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Performans Alpha için mükemmel.

[video=youtube;dBx96yHLiD0]http://www.youtube.com/watch?v=dBx96yHLiD0[/video]

Alpha 4'tür.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Bende en kısa zamanda konuyu takip edenler için bir video yüklemeyi istiyorum ama bulunduğum yerin interneti buna el vermiyor şimdilik.

doctorrr

doctorrr

Üye
:hmmm

Türe

Türe

Üye
Bende en kısa zamanda konuyu takip edenler için bir video yüklemeyi istiyorum ama bulunduğum yerin interneti buna el vermiyor şimdilik.

Paylaştığım videodaki kadar performanslı mı ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Sizin sürümünüz nedir ? Alpha 4 mü ?

Tabiiki alpha 4 :) Daha önceki mesajlarımda kurduğumu belirtmiştim zaten alpha 4'ü :) Güncel kalmak şart bu port işlerinde. Mümkün olduğunca sunulan sürücüleri ekstra şeyleri biran önce kurmaya çalışıyorum.

Lenneth

Üye
Oovv :oha: Bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Performans Alpha için mükemmel.

[video=youtube;dBx96yHLiD0]http://www.youtube.com/watch?v=dBx96yHLiD0[/video]

Alpha 4'tür.

Ev ekrani gecisleri, menu gecisleri fotografi zoom yaparken gecisler hic parmak hareketlerini takip etmiyor, hep takila takila gidiyor ondan bahsediyorum.

PowerVr gpu icin dogru duzgun ics driverlari yok sanirim umarim 4.1 cozum olur.

ertooth

ertooth

Üye
Sistem daha stabil bir hale gelince haberimiz olsun yakın takipteyim mert hocam

memolim83

memolim83

Üye
yabancı anlatımı türkçeye çevirecek biri yokmu acaba millet aylardır bekliyor denesek bizde

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Daha öncede defalarca belirttiğim gibi kurulum anlatımı için bettayı bekliyoruz çünkü kurulum sonrası zararları en aza indirmek için bu gerekli. Beta sunulunca anlatımı ben yapacağım.

Bu arada konumun üst konulara taşınmasındaki katkılarından dolayı .pRime arkadaşıma teşekükürlerimi sunarım.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve pRime.
cozturk

cozturk

Üye
Hakkın mert kardeş.Bu konuda en çok sen ilgilisin ve önemli bir konu :)

KxTR79

KxTR79

Üye
mert gerçekten arkadaşım sen çok iyi ilgili ve destekçi birisin :) :oke:

frankendream

Üye
diyelim kurduk. pr 1.3'e kurulur mu bu haliyle?

frankendream

Üye
Andoidde mobil veriyi nereden aktif ediyoruz peki. Ayarlada bi kac sey kurcaladim ama wlan kullanmadan internete giremiyorum. :/

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Andoidde mobil veriyi nereden aktif ediyoruz peki. Ayarlada bi kac sey kurcaladim ama wlan kullanmadan internete giremiyorum. :/

Wireless'dan bağlanıp google playden apn turkey bu uygulamayı bulup kurun gerçi bimcell'in ayarları içinde yok. Mobil data için ayarları el ile gireceksiniz bimcell in ayarlarını elle girmen gerekiyor avea altyapısını kullanıyor ama avea ayarları çalışırmı bilemiyorum denemek lazım.

Ayarları elle girmek için:

Ayarlar-Mobil Ağlar-Erişim Noktası adları- Yeni Apn

Girilen ayarları etkinleştirmek için:

Mobil Ağlara geri dönüyoruz. Veri etkin ve veri dolaşımını aktif etmemiz yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

nokia-n nine

Üye
arkadaşlar merak ettiğim bişi var şimdi bu gidişle nokia n9 umuza android 4.4 ıcs i yükleyebilcezmi lütfen cevap bekliyorum şimdi den teşekkürler:nono:

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Tabiki yükleyebilecegiz :) benimde yüklemek istememin tek sebebi bu telefonun ne kadar iyi oldugunu herkese göstermek.. Bazıları çıkmış iphone varken neden nokia alıyosun diyo adamın canını sıkıyo :)

Üst Alt