N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
hadi beyler iyi forumlar artık n9'um yok parasınıda bugün ATM'den aldım:oley

- - - Eklendi - - -

Tamam arkadaşlar alanada satanada hayırlı olsun bununla ilgili kutlamalar bölümüne konu açarsanız sevinirim :) Zira konumla uzaktan yakından ilgisi yok.
:naughty:

Tamam Mert Senin Konunu Kaydırmayalım,Kusura bakma biraz kaydı ama:oke:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Aceleye gerek yok. Çıkarsa haberdar ederim. Şu sıralar pek video çekemiyorum. Akk dolayısıyla hızım 20'den 1'e düştü. Şu sıralar kurulum için geniş bir anlatım hazırlıyorum. Beta çıktığında sunacağız muhtemel.

birşeyi merak ediyorum, bu sürümün ileri bir zamanda ciddi anlamda hatasız ve stabil olması mümkün olacak mı n9 ile? gidişat o yönde mi?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
kralsın mert kardeş ilk yükleyenlerden olucam :)

Eyvallah cihat kardeş.

Şimdiden teşekkürler,saygılar.

Rica ederim.

birşeyi merak ediyorum, bu sürümün ileri bir zamanda ciddi anlamda hatasız ve stabil olması mümkün olacak mı n9 ile? gidişat o yönde mi?

Hatasiz isi icin bisey diyemem ama her surumde gozle gorulur degisiklikler oluyor. Oncelikle port mantigini kavramak gerek cihazdaki chipsete sahip 3-4 farkli cihaz var bu sansimizi arttiriyor (Aklima gelenler GT-I9003, Optimus black). Developer gelen bagislarla ikinci n9'unu aldi bu dur um bence onemli ikinci bir cihaz almasi projenin daha uzun soluklu olmasina bir yol gösterir. Herşey bizim elimizde bağışlarımızın elinde. Şuan stabilite olarak pek sorun yok cihaz seri çalışıyor hatasız sürüm olur yada olmaz ben pek önemsemiyorum. Benim için gps modülünüde halletse yeterlidir. Şuan arama üzerine çalışıyor (mikrofon destegi yok henuz) o olursa bence gundelik kullanim icin yeterli seviyeye ulaşır. Baya hizli ilerliyor proje ben gidisatindan memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___ ve Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
Eyvallah cihat kardeş.

Rica ederim.

Hatasiz isi icin bisey diyemem ama her surumde gozle gorulur degisiklikler oluyor. Oncelikle port mantigini kavramak gerek cihazdaki chipsete sahip 3-4 farkli cihaz var bu sansimizi arttiriyor (Aklima gelenler GT-I9003, Optimus black). Developer gelen bagislarla ikinci n9'unu aldi bu dur um bence onemli ikinci bir cihaz almasi projenin daha uzun soluklu olmasina bir yol gösterir. Herşey bizim elimizde bağışlarımızın elinde. Şuan stabilite olarak pek sorun yok cihaz seri çalışıyor hatasız sürüm olur yada olmaz ben pek önemsemiyorum. Benim için gps modülünüde halletse yeterlidir. Şuan arama üzerine çalışıyor (mikrofon destegi yok henuz) o olursa bence gundelik kullanim icin yeterli seviyeye ulaşır. Baya hizli ilerliyor proje ben gidisatindan memnunum.

arama sorununun çözülmesi benim için n9 alma sebebidir. günlük hayatta iki işlevsel yazılım kullanmak gerçekten güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Evet e-yes son paylaştığı fotoğrafla n9'un 2d antutu benchmarkta galaxy s2'ye 89 puan fark attığını paylaştı.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Yönetici___
cozturk

cozturk

Üye
bazen susmak en güzel cevaptır,anlayabilene.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve pRime.
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
banamı diyorsun ?

Muhtemelen.Çünkü tek çekirdekli , grafik işlemcisi daha güçsüz , Android'i port olarak kullanan bir cihaz Samsung Galaxy S2 -yani öyle uyduruk bir Androidli makine değil , tüm Android dünyasının idolü - gibi bir cihazı 89 puanla geçiyor.Ve sen Gingerbeard ya da custom Rom'la yapsanız geçer gibisinden bir şey diyorsun.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Neyse zaten ben arkadaşın ne demeye çalıştığını söyledim.Boşverelim gitsin...;)

pRime.

pRime.

Üye
telefon görüşmesi hariç hemen hemen her özellik çalışıyor.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Nelerin çalışıp çalışmadığı vs... konular için lütfen ayrı bir başlık konular altında yazalım hatta yazmamıza bile gerek yok bir zamanlar sıkça sorulduğu için anamesajıma eklemiştim ve talipavcıdan ricam mümkünse bir daha konuma yazmasın konu sürekli amacından sapıyor. Yazdıklarına karşı muhattap olmadım olmamda.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yürü be N9 kim tutar seni N8'imin Kuzeni :D

maktas123

Üye
sesli ve goruntulu gorusme sorunu cozuldumu
birde bu kolayh kurulum halen yokmu :S

Üst Alt