mert_1047
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam eleştirmedim ki projeyi elbette harika bir iş yapıyorlar neden böyle bir tekpi verdiniz anlamadım ben sadece şu hali ile sadece android tadı veren oyunsal bir düzenek olarak gördüğümü söyledim hani sadece android ile uzun bir müddet kullanmak için telefonu görüşme de şart o yüzden dedim
Maalesef uslubunuz yuzunden o sekilde anlasildi. Telefon gorusmesi disindada sistem pekala kullanilabilir ekstra bi urunle telefon gorusmesi ozelligi eklenebilecegini dusunuyorum fakat o urun trde yok. Gps ve uygulamalarda calisiyor sistem su haliyle diger ihtiyaclarada cevap veriyor daha oncede yazmistim skype viber vb... Prolarla gorusme yapmak mumkun. Eger cok telefon gorusmesi yapan biri degilseniz sesli gorusme olayi cok muhim bi olay degil yok eger onemliyse cozum bulmak degil 20 30 liralik bi telefon bulunur el altinda hattinizi nitdroid kullanirken o cihazda kullanabilirsiniz.
her söylediğinize saygı duyuyorum bu büyük bir yenilik ve güzellik ama inanın ki görüşme olmadan da olmaz
muhtemelen nitdroid projesi jolla ile yavaş yavaş sonlandırılır. ne dersin mert?
açıkçası ben öyle düşünmüyorum. android kullanmak isteyen insanlar elbette olacak
açıkçası ben öyle düşünmüyorum. android kullanmak isteyen insanlar elbette olacak
sen de artık fruitgo'yu sailfish'e portlarsın.
sen de artık fruitgo'yu sailfish'e portlarsın.
Android uygulamalarını çalıştırırsa pek gerek kalmaz..
- - - Eklendi - - -
bende iman gücü var
sen de gülme
Neyse konuyu dağıtmayalım Mert kızıyor sonra
Mert_1047 Kardeş şöyle bir sorun var paylaşmak istedim android'te geciş yaptıktan sonra herhangi bir web tarayıcısı ile internete bağlandım sonra web sitedelerdeki bütün görsellerin megoo işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Galerisinde bir sürü resim gözükmektedir.İşi anlamanız için şöyle örnek vereyim,bilgisayarda olan tempory files vardır bir takım resim veya dosyalar buraya atılır.İşte burada Android'de buna benzer bir klasör var internette dolaşırken resimleri bir klasöre atıyor.Bu klasöre atılan resimler megoo işletim sistemine geçtikten sonra Galeri'de gözükmektedir.Bunu paylaşmak istedim.
Mert_1047 Kardeş şöyle bir sorun var paylaşmak istedim android'te geciş yaptıktan sonra herhangi bir web tarayıcısı ile internete bağlandım sonra web sitedelerdeki bütün görsellerin megoo işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Galerisinde bir sürü resim gözükmektedir.İşi anlamanız için şöyle örnek vereyim,bilgisayarda olan tempory files vardır bir takım resim veya dosyalar buraya atılır.İşte burada Android'de buna benzer bir klasör var internette dolaşırken resimleri bir klasöre atıyor.Bu klasöre atılan resimler megoo işletim sistemine geçtikten sonra Galeri'de gözükmektedir.Bunu paylaşmak istedim.
Aynen Mert bu sorun bende de var kardeşim bir çok resim galeride görünüyor.
Saygı değer mert_1047 kardeş Asphalt 6 Hd Gameplay oyunu yüklemişsiniz bende yüklemek istiyorum nasıl yükleneçeği hakkında bilginiz varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?