PalmerTech
Üye
nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor
nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor
Video süper.Ellerine sağlık.Asphalt 7 nasıl çalışıyor peki onu merak ettim.Göremedim de
Asphalt 7 tum mudahalelere ragmen calismiyor. Asphalt7 yi baska bi cihazda oynadim sunu soyleyebilirim asphalt6nin grafiklerle sisirilmis hali hatta muzigi bile asphalt 6nin remixi gibi olmus bi cok haritaya ekstra grafikler eklemisler oyuna cesitli modlar gelmis bu kadar . Yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.
Asphalt7nin tahminim o ki simdilik powervr cihazlarla uyumu yok modlu bi surum cikarsa o sekilde oynariz.
Tamamdır.Ben de diyorum kaç kere sayfasında durdu bekledi neden açmadı diye.Asphalt 6'nın benzeriyse zaten para verseler gene oynamam.Hiç sürüş zevki yok.
Grafikler filan o yonde ama yigidi oldur hakkini yeme oyuna baya bi araba eklemisler boyle yaptiklari isi kapatmak icin. Asphalt5-6 arasi farkliydi ama 6'dan 7'ye buyuk bi fark gozlemleyemedim.
Bu arada real racing 2 de calisiyor videoda hot pursuiti gosterdigim icin oynama geregi duymadim.
Tekrardan teşekkürler.İnşallah Real Racing 3'ü de çalıştırır.
Evet araba yarışlarını ekrandan oynamak bana daha kolay geliyorPower Vr desteği olursa çalıştırır. Top ea games'de. Ea Games iyidir böyle ayrım yapmıyor büyük ihtimal çalışır ea games'in hangi oyununu denediysem çalışıyor yanlız kontrolleri pek hoşuma gitmiyor. Sırf sensörle kontrol ediliyor başka kontrol seçenekleri artık en azından real racing 3'de gelse iyi olur.
ben şahsen sensör sevenlerdenim
Arkadaşlar şimdi ben android yükleyince meego da kalıyor mu telefonda yoksa siliniyor mu.
Hocam Açıklamada garanti dışı kalacak demişsin telefon bozuldu diyelim ama bozulmadan önce ben nitroidi telefondan kaldırdım.o zaman nasıl anlaşılacak garanti dışı kaldığı.sanırım anlaşılmaz öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?