Mert olumlu olumsuz tecrübelerini yazarsan jelly beanden önce ben de kurarım belki
Olumlularda olumsuzlarda mevcut konuda belirttim.
Olumsuzlara kısaca değinecek olursam 1.2de gözlemlediklerim:
Meego'da performans kayıpları,
Bazı wireless ağlarında modemden kaynaklı (Önceki modemimde sorun vardı şuan fibere geçince verilen modemde sorun yaşamıyorum) boot/reboot sonrası veri çekememe problemi (Cihazı her boot sonrası usb ile pc yada şarja takınca çözülüyor).
Belki ben cihaza aşırı yüklendiğimden oluşuyordur yada open modeunda etkisi olabilir cihaz dolmaya başladıkça sapıtıyor (Cihazı doldurmadan kastım neredeyse ağzına kadar doldurma 150mb boşa düştüğüm zamanlar oldu
)
En kritik sorun bazen heyecanlı dakikalar yaşatabilir özellikle ilk kurduktan sonra, Cihazın şarjı komple bitip hemen şarja takmadığınızda bir süre cihazı boot etmekte yaşanan sıkıntılar cihaz tam boot olana kadar ekrana görüntü gelmemesi şuan custom sillyboot (Multiboot menüsü kullanıyorum bununla beraber bu sorunları azalttım. Ama genede mevcut.)
Nitdroidle alpha#4le birlikte tek bir sorun oluştu ama bendeki alpha4 imaj en günceli değildi şimdi bi daha deneyeceğim önceden yoktu cihaz nitdroiddeyken usbyi bağladığımda şarj olması lazım olmuyor pc'ye bağlayıp android sdk ile adb terminali lazım oluyor kullanamıyoruz. Boot etmeden önce kablo takılıp cihaz boot edilirse şarj oluyor adb'ye bağlanıyor.
Aklıma gelenler bunlar onun dışında cihazı nitdroidde kullanırken şimdiye kadar reset atma durumları olmadı.
Bu sorunlar haricinde open mode kerneli cihazda kalıcı sorun oluşturabilir cihazınız flashlama sonrası garanti kalabilir.