Erken55
Üye
-
Konu Sahibi
-
Web deneyimi 5800dan üstünmü dedin yoksa benmi yanlış anladım?
Web olarak 5800 dan çok daha üstün tabiki ama müzik olarak 5800 daha üstün Xpress music olduğu için
Teşekkürlerşimdiden hayırlı olsun diyelim
express music olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. aynı ses kalitesini n85 de veriyordu. n8 ise daha iyiydi 5800'dan. n9 ise ekolayzır kullanmıyorsanız çok çok daha iyi bir deneyim sunar. dolby headphone'u destekleyen bir ses çıkışına bağladıktan sonra bu cihazdaki ses kalitesi beni bitirdi.
Gerçekten dolby ses kalitesi çok iyi
express music olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. aynı ses kalitesini n85 de veriyordu. n8 ise daha iyiydi 5800'dan. n9 ise ekolayzır kullanmıyorsanız çok çok daha iyi bir deneyim sunar. dolby headphone'u destekleyen bir ses çıkışına bağladıktan sonra bu cihazdaki ses kalitesi beni
bitirdi.
Kutu içindeki kulaklık nasıl kalitelimi yoksa 5800 gibi kvk firması orjinal kulaklığı alıp yerine adi bir kulaklıkmı veriliyor.Kulaklıkla müzik dinlemek bir başka!
Kulakiçi olsaymış keşke ona alışmıştım neyse olsun.Bugün alma ihtimalim var telefonu deneyimlerimi sizinle paylaşırım hepinize teşekkür ederim ilgi alaka gösterdiğiniz için
Keşke siyah olanı indirimde olsaymış beyaz kirlenir hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?