N9 Kamera Çerçevesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
N9 Kamera Çerçevesi

Arkadaşlar N9'da fotoğraftaki kırmızıyla gösterdiğim bölge çok çiziliyo.2 gün kılıfsız kullanayım dedim bu bölgede bir sürü kılcal çizik oluştu.Telefon kılıfsız çok daha estetik duruyo ama sırf burası çiziliyo diye kılıfsız kullanamıyorum.Bu bölge için yapılmış özel bir jelatin felan varmı?Burayı nasıl koruyabiliriz?

pRime.

pRime.

Üye
dostum o bölgeyi koruyacak jelatin olduğunu sanmıyorum. orası anladığım kadarıyla ipod touch'ın arkası gibi. çizilmelere çok açık. bence ya o şekilde kullanmaya alış ya da kılıfa geri dön. :(

mert_1047

mert_1047

Üye
Benim aldığım silikon kılıfta o metal çevçeve kısmınıda kaplıyor sadece kamera ile flash açık, yanlız kılıfsız kullanacaksan Bi ekran jelatini alıp uygun bir şekilde o metal çerçeveye oturacak şekilde kesip yapıştırırsan o kısmı koruyabilir gibi geliyor. Tabii o şekilde kesmek biraz zor olur ya da bu invisible shield var komple jelatin ile kaplarsın cihazı o zaman ama yapıştırması ne kadar pratik bilemiyorum bu komple kaplanandan bildiğim kadarıyla Meego Türkiye'de ulex54 var o uygulamıştı N9'unda invisible shieldi istersen ona sorabilirsin Cihat.

Bahsettiğim ürün bu komple kaplarsın bununla ama fiyatıda ona göre işte:

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
mert dedigin invisible shield güzel bir çözüm bence.ulexle baglantıya gecicemde nerde satıldıgını biliyormusunuz yoksa onuda mı ulexe sorayım

mert_1047

mert_1047

Üye
Cihat Ebay'de filan satılıyor şimdi iki farklı marka var bir zagg'ın var invisible shield ,birde ipg var yani invisible phone guard invisible phone guard 15dolar ama arka tarafı tam olarak kaplıyormu bilmiyorum. Shield'in kapladığına eminim.

İnvisible phone guard için gittigidiyor'da bunları buldum karbonunda metal kısmı kabladığı görülüyor. Karbon kaplama alırsan. Normalinde arka tarafı tam göstermemişler.

Bütün sonuçlar burada.

Ereyonda var aynı zamanda bu ürün:

Zagg'ın ürününü tr'de bulamadım ebay'de 25 dolar artı 5 dolar kargo şeklinde satıyorlar.

Bu linklerini verdiğim üründe ebay'de 15 dolar.

Sahibinden'de filan bulamadım istersen ebayden'de link verebilirim ama ürünü almış olduğu için ulex54'e sorman daha iyi olur. Daha net cevap alırsın.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
normal ekran jelatini al kes oraya göre yapıştır ya da para bandıyla yap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt