N9 geliyorr !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
N9 geliyorr !!!!
Bugün dershane sonrası arkadaşımla nokia shop a gittik n9 ön sipariş alımlarına başlandı mı diye sordum başladı dedi ve 1 ay sonra nokia shoplara gelecek dedi !!!

rapman

rapman

Üye
yani aralık sonu. güzeell :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fiyat sordunuz mu acaba,oda önemli

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
net bir cevap vermedi bize telefonlar gelince liste de gelecek dedi şu an fiyatlarla ilgili bir şey söyleyemem dedi ama 1100-1500 civarında olabilir mi diye sordum o da büyük ihtimalle dedi :) ayrıca aramızda değişik konuşmalar da geçti bir parantez daha nokia shop sinek avlıyor :) son parantez meego ya yazık oldu dedim o da gülmekle yetindi :) :) :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
hocam N9 hiç mi ilgi çekmiyor sadece 2 yorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer meego nokia tarafından desteklenseydi mükemmel bir cihaz vede işletim sistemi aslında

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
her harfine katılıyorum lütfen ya senin symbian ın bile windows phone dan daha fazla ilgi çekiyor sn wp ye geçion boşu boşuna elop a ajan demioz

----------Eklendi @ 22:12:38 ---------- Yazıldı @ 21:29:38 ----------

harbiden nokia n9 2 sayfalık ilgiyi hak etmiyor mu

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Aslında hemen hemen herşeyi ezbeledim artık yani :) O seviyeye geldik. Bana göre bu Microsoft'un bir komplosu. mobilbekcisi.com adresinde detayları bulabilirsiniz konu hakkında :) Yani Nokia yönetmiyor, yönetiliyor ;)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
evet o kadar uzun olayı özetleyen 3kelime NOKIA ELDEN GİDİYOR keşke bizim de yapabileceğimiz şeyler olsa

kaan dean

kaan dean

Üye
nokia n900 de gerekli destegi vermedi ama ne oldu gelistiriciler hep guncel tuttular n900 hala ayakta. bazi arkadaslar kalkip cihazi iphone4 le 4s le ,samsungglx2 le kiyasliyorlar komik duruma dusuyorlar. n900 piyasaya 2009 da cikti millet kalkmis 2011 modelleriyle karsilastirip kritik yapiyorlar akillarinca... 2-3 gun icinde elimde olucak nokia n9 her ne olursa olsun 2yada 3 senede destegi olsa yeterli zaten benim gozumde her telefonun en fazla kullanirligi 2 senedir..

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA eski nokia değil artık eskiden nokia deyince gözümüz kapalı alırdık telefon alcaksan samsung alma derdik ama şimdi roller değişti desteği bırakan samsung idi şimdi nokia (symbian a destek 2016ya kadar sürecek ama bizim ki sadece tarayıcı değiştiriyor onlar 2 ayda bir önemli değişikliler yapıyor) yaptığı güncellemelerde 1 ay telefon rahatlıyor sonra hoppala eski haline şimdi yine gözü kapalı npkia alan kitle büyük fakat telefon aldıktan bir ay sonra memnuniyetsizlik var :(

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian Türkiye'nin yazarı olmasaydım kesinlikle N9 alırdım. Ancak Symbian akıllı telefon almam gerekli. Nedeni mi? N9 elinizde muhteşem duran bir akıllı telefon.

• Beğen
Tepkiler: n000k
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
eğer N9 almazsan uygun bir symbian telefon(msl:603) alırsan büyük ihtimalle senin aldığın telefondan alacağım çünkü senle aynı telefona sahip olmak büyük şans :)

mert_1047

mert_1047

Üye
Nokia shoptan calisanlarindan aldigim bilgi aralik 2. Hafta cihazi nokia shoplarda gormek mumkun.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
türkiye!nin her şehrinde nokia shop var mı bizim 3 milyonluk şehirde bir tane nokia shop var :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt