eRdaL.
Üye
konya merkez de yim ben nokia shop a uğradım n9 için ön sipariş alıyor musunuz dedim evet dedi ve kayıt oluşturduk başka bisey sormak o an aklima gelmedi
Valla telefonda hafıza bana göre arabada bagaj gibidir ne kadar büyük olursa o kadar dolar 16 yeter diye geçiyor aklımdan zaten 8 likde kartım var. Tabi fiyat olarak arada pek bi uçurum olmazsa neden 64 olmasın
8lik kartın var ama takamayacaksın onun için sen en iyisi 64 lük al
İmkanım olursa bende almayı çok isterdim.işletim sistemi birkere muhteşem donanımda cabası tabii.
LG telefonumun islemcisi, Gpu ve chipseti N9 la ayni sadece ram 512 ye 1 gb tek fark. Android Quadrant benchmark testinden aldigim 1600, ileride romlar kerneller ile en fazla 2100 falan alir. Samsung galaxy s2 bu testten modsuz 3300 aliyor.. Donanimi o kadar abarttiklari kadar sahane degil yani N9'un
Niye android benchark uzerinden yorum yaptim ? Telefonu alacaklarin ilk yapacagi sey Android kurmak olacagi icin.. (Android uygulama emulatoru de veya)
senin o lg'den farkı sadece ram değil, bootloader yok istediğin sistemi yükleyebiliyorsun, bu muhteşem ayrıntıyı es geçiyorsun ama.
donanım olarak da senin lg'den farkları var (usb otg, fm, nfc vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?