N9 Alfasayısal Tuş takım Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

bak bir de demediğini bırakmamıştın cihaza. kullanınca nasıl da hoşuna gitti.

Cihaz Güzelde Uygulama Yok :ağlarım: Android'in Betası Gelince Uygulama Sorunuda Ortadan Kalkar Diye Düşünüyorum...

Cihaz İnternete Tabletler Gibi Sıkıntısız Giriyor Tarayıcısı İçin Alınabilecek Telefon:oke:

memolim83

memolim83

Üye
yeni sürüm

ertooth

ertooth

Üye
teşekkürler işime çok yaradı

ertooth

ertooth

Üye
ben yükledim çalıştı ama bir sıkıntılarım var mesela T9 özelliği yok yeni versiyonu var onu yüklemeden önce gene aynı işlemleri yaparakmı yüklenek.Yoksa eski sürümü kaldırdıktan sonramı ben eski sürümü kaldırdım fakat sistemden silinmedi mesaj yaz geldiğimde
n9-qtweak programı halen aktif gözüküyor telefonu aç kapa yaptım gene düzelmedi.
Özelliklle T9 ile yazma özelliğide olsaymış çok güzel bir program olurdu.

YsR_123

Üye
arkadaşlar benim telefon rootme şifresini kabul etmiyor ne yapmalıyım

yunus4554

yunus4554

Üye
Tşk

devel-su

Üye
Kabul etmiyor derken? incorrect password mü diyor?

ertooth

ertooth

Üye
yeni sürüm
memolim en son sürümü yükledim fakat programı kaldırınca tekrar klavye alsayısal dan çıkmadı nasıl bir çözüm getirebilirim tekrar eski orjinale dönmesi için.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kolaymis yahu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5294815' Alıntı:

nasıl abi terminal tweak falan dışardan zor gelmesine rağmen bir süre sonra keyif veriyor değil mi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen oyle gelistirici modunu acmamisim meger ugrastirdi epeyce :ehe

- - - Eklendi - - -

birde opera klavyesi alfasayisal olsa :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
operanın klavye değişmiyor çözemedim onu

pRime.

pRime.

Üye
klavye sorununu çözemediklerinden son sürümde telefon klavyesini kaldırdılar. opera hızlı olduğu kadar akıcı da olsa başka tarayıcı kullanmama gerek kalmazdı. geliştirenler meego sürümü üzerinde yeterince durmuyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle gorunuyor alfasayisal'a alisik oldugumdan yorum yazmakta zorlaniyorum yahu :ehe

sanitorium

Üye
Telefonumda PR1.3 güncellemesi mevcut. Bir kaç sorum olacak. Bunu yükledikten sonra telefonun sürekli reset atma ihtimali var mı flash nasıl atılır bilmiyorum sanırım flash atınca telefonda ki herşey gider. Bir de tekrar eski klavyesine dönebiliyor muyuz. Cahilliğime verin daha önce hiç n9 ile böyle işler yapmadım şimdiden sağolun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tweak ile çakışan programlar cihazınızda yüklü değilse reset sorunu olmaz,flash konusunda ben yardımcı olurum. Kendi klavyesine dönüş var.

ello-24

Üye
aga yükledim uygulama calışmıyor bekliyorum ama yine calışmadı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tweak mi yükledin kardeşim,detaylı anlatırsan sorunu bi çözeriz.

ello-24

Üye
İndirdim program acılmıyor aga bişey yüklemedim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim qtweak i yükliyiceksin öncw yükledin mi? Tweak yüklerken cihazın dnssini 4.2.2.2 4.2.2.4 yapman lazım.

Üst Alt