N9 Alfasayısal Tuş takım Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben yapamadım :(

- - - Eklendi - - -

ben yapamadım :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neyi yapamadın açıklarsan yardımcı oluruz kardeşim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
oh be sonunda birine ulaştım engin abi ya qtweaki açtım garip garip şeyler oldu yükleme yazıları geldi yüzde 0 filan sonra en sona geldiğinde sarı bir bölüm çıktı A B C D seçenekleri vardı pdf filan yazıyordu engilish olmadı herhalde sildim şimdi yeniden yükledim bir daha gireceğim ne olacak bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

geri yükledim yine aynı ekran geldi choose a letter:

böyle işte

- - - Eklendi - - -

şifre filan da sormadı o büyük ekran gelmedi :( backup filan alacağım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bu sürüm mü yüklü kardeşim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
tweak ekranına vardım çok şükür. K diyim backup aldım şimdi çıkmam mı gerekir benim uygulamadan reset atıp sonra mı klavyeyi kurmalıyım ? bir de qwerty ile alfanumernik klavye yan yana mı ?

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5491636' Alıntı:

bu sürüm mü yüklü kardeşim

evet abi yaptım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
devam et D yazıp enter'la büyük küçük harf uyumuna dikkat et

MertcaN9

MertcaN9

Üye
çok teşekkür ederim yaptım böyle bir telaş yarattığım içinde özür dilerim ilk denemem olduğu için mazur görün lütfen saol engin abi ve commander abi :D peki ben terminalden yada qtweakden kesin olarak çıktığımı nasıl anlayacağım mesela neden tweak şifre sormadı benden ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tweak artık şifre sormuyor bende de öyle,üstten çekerek kapatman veya multitask ekranından kapatman yeterli kapanırlar o zaman.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çok teşekkür ederim yaptım böyle bir telaş yarattığım içinde özür dilerim ilk denemem olduğu için mazur görün lütfen saol engin abi ve commander abi :D peki ben terminalden yada qtweakden kesin olarak çıktığımı nasıl anlayacağım mesela neden tweak şifre sormadı benden ?
neden sormadı unuttum şuan :haha:kesin emin olmak istersen terminale girip exit yaz enter'la tekrar exit yaz enter'la ogomatıkmen terminal kapanır.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ikinizede çok teşekkür ederim bu foruma ölü diyenler utansın :D :nono: ben hızımı alamadım sizce cihaı kasmayacak böyle mini ama hoş bir mod var mı başka tweak da bilmiyorum da fazla mesela mesaj simgileri değişebiliyor mu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kim demiş ölü bizim oldugumuz yerde ölünün ne işi var.O istegini ustalara sormak lazım ama simge renkleri degişiyor

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
[ENGİN];5491800' Alıntı:
kim demiş ölü bizim oldugumuz yerde ölünün ne işi var.O istegini ustalara sormak lazım ama simge renkleri degişiyor

hocam özel mesaj da attım bu metin tahmini nasıl düzeltebilirim kutucuğu da etkin ama olmuyor :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya flash attıktan sonra kurmadım alfasayısal tuş takımını ona göre bakıp söylerdim ama malesef yok Can online ise ona bir sor yardımcı olur sana

MertcaN9

MertcaN9

Üye
backup yaptığımız dosyayı nasıl etkinleştirecez yani klavyeden önce ki haline nasıl getireceğim

ello-24

Üye
aga bende program acılmıyor menudeyken acil yardım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangi program açılmıyor?

ello-24

Üye
n9-qtweak-5.4 acılmıyor menude acıpta şifreyi giremedim

ello-24

Üye