N8'im de tuhaf internet bağlantıları!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
N8'im de tuhaf internet bağlantıları!...
özellikle son bir ayda daha sık olmak üzere telefonum kendi kendine nete bağlanıyor, Ayarlardan 'Bağlantı yöneticisi'ne baktığımda internet bağlantısını kullanan programlar 'xmppservice ve nokiaserver' olarak görünüyor buraya kadar herşey normal herhalde sizde de oluyordur bu tür bağlantılar telefon kullanımındaki hataların geribildirimi için nokiaya bağlanıyor olabilir, ancak bugün yine nete bağlandığında ayarlara baktım ve 'watcher' (izleyen) diye bir uygulamanın neti kullandığını gördüm, bende öyle bir program yada oyun yok uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara baktım öyle birşey yok ama bu meret neti kullanıyor, net bağlantısını kesmek için bağlantı ayarları;bağlantı yöneticisine gittiğimde telefon sadece o menüde donuyor, Diğer bütün menüleri veya telefonu kullanabiliyorum ama internet bağlantısını kesemiyorum çünkü Bağlantı menüsü donmuş vaziyette oluyor hala, telefonu kapatmaya çalışıyorum kapatmaya da izin vermiyor son çare olarak power tuşuna 8 saniye basılı tutmak zorunda kalıyorum, son günlerde bu olay çok sık olmaya başladı bilmiyorum sizde de varmı aynı sorun, çözümü ne olabilir, geçenlerde maps i güncelledikten sonra sıklaştı bu olaylar acaba harita ile ilgisi varmı ondan şüpheleniyorum...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
kimse de yok mu böyle sorun ya :(...

undeathhero1

Üye
hard format düzeltir paşa

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi

senin başına geldi mi böyle bir olay? Hard format atmayı düşündüm ama şimdi o kadar oyun uygulama ayar yükledm yine uğraşmak istemiyorum onlarla, daha kısa kesin bir çözüm olsa iyi olurdu aslında...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
navigasyonda çevrim içi olabilirsin onu kontrol et Haritalardan
ekstralar > ayarlar > Genel> bağlantı> çevrim dışını seç bak bakalım orası ney çevrim içiyse sorun ondan kaynaklı

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
dostum haritalarda bazen kullanıyor bağlantıyı onun da farkındayım, dedim ya 'bağlantı yöneticisi'nde hangi uygulamanın interneti kullandığı ayrıntısıyla yazıyor, bazen haritalar da kullanıyor neti ama benim asıl vurgulamak istediğim bu 'watcher' denen şey? Biri ya da bir program benim telefonu izliyor ve benden bazı verileri alıyor gibime geliyor, bu endişem de haklımıyım yoksa gereksiz yere mi telaş yapıyorum onu da bilmiyorum, ve bu olay sadece benim mi başıma geliyor onu da merak ettim, hard format atacam galiba...

qsaw

qsaw

Üye
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım Arkadaşım sen önce paket ve bağlantısını gerektiğinde yap sonra bul'a gir ve ayarlardan ikisinide kapat kamera ayarlarından konum verileri kaydeti hayır yap ve bağlantı ayarlarından kendi ülkenizde veri kullanı her zaman sor yap bakalım ne olacak :D

----------Eklendi @ 15:17:15 ---------- Yazıldı @ 15:14:43 ----------

bu arada watcher dene şey bende olduğunu görmedim ama açıkçası telefonu ilk aldığımda 20 tl gitmişdi ve ne yaparsam yapıyım düzelmemişdi ama bir ay içinde düzeldi belki benimde wacher denen şey yüzündedir ama hiç bakmamıştım:bilmm Bana anormal bir durummuş gibi geldi :hmmm:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım Arkadaşım sen önce paket ve bağlantısını gerektiğinde yap sonra bul gir ve ayarlardan ikisinide kapat kamera ayarlarından konum verileri kaydeti hayır yap ve bağlantı ayarlarından kendi ülkenizde veri kullanı her zaman sor yap bakalım ne olacak :D

----------Eklendi @ 15:17:15 ---------- Yazıldı @ 15:14:43 ----------

bu arada watcher dene şey bende olduğunu görmedim ama açıkçası telefonu ilk aldığımda 20 tl girmişdi ve ne yaparsam yapıyım düzelmemişdi ama bir ay içinde düzeldi belki benimde wacher denen şey yüzündedir ama hiç bakmamıştım:bilmm Bana anormal bir durummuş gibi geldi :hmmm:

bi deniyim, saol şimdiden...

BrainFree

BrainFree

Üye
n8 i almışsın internet parasını hesap ediyosun :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
n8 i almışsın internet parasını hesap ediyosun :)

internet parasını dert ediyorum diyen kim? şarj gidiyor en basitinden, bilgilerim çalınıyor diye endişe ediyorum dedim, bu paradan daha önemli benim için, ayrıca her 'N8 sahibi zengin ve parası çok' düşüncesi de yazdığın yorum kadar yanlış ayrıca para çok olsa bile boşuna sarfetmek yine yanlış birşey, ve de ayın sonunu bile zor getiren bi orta direk öğrenciyim ve bu da N8 e sahip olamayacağım anlamına da gelmez, teknolojiyi seviyorum:)...

• Beğen
Tepkiler: n000k
qsaw

qsaw

Üye
internet parasını dert ediyorum diyen kim? şarj gidiyor en basitinden, bilgilerim çalınıyor diye endişe ediyorum dedim, bu paradan daha önemli benim için, ayrıca her 'N8 sahibi zengin ve parası çok' düşüncesi de yazdığın yorum kadar yanlış ayrıca para çok olsa bile boşuna sarfetmek yine yanlış birşey, ve de ayın sonunu bile zor getiren bi orta direk öğrenciyim ve bu da N8 e sahip olamayacağım anlamına da gelmez, teknolojiyi seviyorum:)...
Ben duyduğuma göre android ile blackberry sızdırıyormuş bilgileri ama nokia sızdırmıyomuş

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım , nete bağlanırken sordu ama kabul edince bağlantı ayarlarındaki yurtiçi veri aktarımı ayarı 'sadece ana şebekede' şeklinde ayarlandi kendiliğinden, watcher a henüz rastlamadım ama nokiaserver ve xmppservice ye hala bağlanıyor :( mecbur hard format atacam...

qsaw

qsaw

Üye
dediklerini yaptım , nete bağlanırken sordu ama kabul edince bağlantı ayarlarındaki yurtiçi veri aktarımı ayarı 'sadece ana şebekede' şeklinde ayarlandi kendiliğinden, watcher a henüz rastlamadım ama nokiaserver ve xmppservice ye hala bağlanıyor :( mecbur hard format atacam...
Sadece bu seferliğine dersen değişmez ve hep bağlanırken sorar bu şekilde internete bağlanmadan önce sorduğu için iznin olmadan bağlanıp TL yemesini önleyebilirsin :D

----------Eklendi @ 19:41:00 ---------- Yazıldı @ 19:39:49 ----------

Bu arada o ikisi bende de var sorun değil onlar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum yardımın için telefon zaten kasıyodu hard format için bahane oldu bu bağlantı sorunu :), hard format atayımda hangisini atayım acaba şu *7370# olanını mı atayım yoksa telefon kapalıyken kamera menü power tuşu üçlemesini mi yapayım, biri zararlıydı telefon için ama:hmmm...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
*#7370# yi at düzelir olmadı belleye geç.

qsaw

qsaw

Üye
*#7370# yi at düzelir olmadı belleye geç.
:zuhaha: Çok güzel oneri vemişsin ama aralarda hnard formatla flash at demeyi unutmuşsun :D sof-hard-flash-son çare belle

----------Eklendi @ 20:50:45 ---------- Yazıldı @ 20:50:01 ----------

sağol dostum yardımın için telefon zaten kasıyodu hard format için bahane oldu bu bağlantı sorunu :), hard format atayımda hangisini atayım acaba şu *7370# olanını mı atayım yoksa telefon kapalıyken kamera menü power tuşu üçlemesini mi yapayım, biri zararlıydı telefon için ama:hmmm...
bu arada hard olanı zarar verir zırt pırt atılacak bir format türü değildir ama bütün dertlere çare

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
neyse ya *#7370# yi yapacam...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
şu an yapıyorum :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt