meg1ddo
Üye
N8'im de tuhaf internet bağlantıları!...
özellikle son bir ayda daha sık olmak üzere telefonum kendi kendine nete bağlanıyor, Ayarlardan 'Bağlantı yöneticisi'ne baktığımda internet bağlantısını kullanan programlar 'xmppservice ve nokiaserver' olarak görünüyor buraya kadar herşey normal herhalde sizde de oluyordur bu tür bağlantılar telefon kullanımındaki hataların geribildirimi için nokiaya bağlanıyor olabilir, ancak bugün yine nete bağlandığında ayarlara baktım ve 'watcher' (izleyen) diye bir uygulamanın neti kullandığını gördüm, bende öyle bir program yada oyun yok uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara baktım öyle birşey yok ama bu meret neti kullanıyor, net bağlantısını kesmek için bağlantı ayarları;bağlantı yöneticisine gittiğimde telefon sadece o menüde donuyor, Diğer bütün menüleri veya telefonu kullanabiliyorum ama internet bağlantısını kesemiyorum çünkü Bağlantı menüsü donmuş vaziyette oluyor hala, telefonu kapatmaya çalışıyorum kapatmaya da izin vermiyor son çare olarak power tuşuna 8 saniye basılı tutmak zorunda kalıyorum, son günlerde bu olay çok sık olmaya başladı bilmiyorum sizde de varmı aynı sorun, çözümü ne olabilir, geçenlerde maps i güncelledikten sonra sıklaştı bu olaylar acaba harita ile ilgisi varmı ondan şüpheleniyorum...
...
Bana anormal bir durummuş gibi geldi
:

Çok güzel oneri vemişsin ama aralarda hnard formatla flash at demeyi unutmuşsun