N8'deki Flash Lite 4...

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
N8'deki Flash Lite 4...
Arkadaşlar N8'deki Flash Lite 4 Yeni Güncellemeler Ile 5800 XM'de de Kullanılabilir Mi..?

• Beğen
Tepkiler: nubersin ve punqermojo

YsF_90

YsF_90

Üye
belli olmaz nokia'nın insafına kalmış artık :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
nokia ve insaf :) çok yabanci kelimeler yav :)

Noks

Noks

Üye
ya bence nokia böle bise yapmaz. ben N8 Alıcam 5800 dan ne farkı kalıcak benim telin özellikleri gelirse ?

ozggurr

ozggurr

Üye
ya bence nokia böle bise yapmaz. ben N8 Alıcam 5800 dan ne farkı kalıcak benim telin özellikleri gelirse ?

Valla hocam ben de 5800 kullanicisiydim, N8 aldim. Alinca gorursun farkini. Olay sadece Flash 4 falan degil.

Symbian'da cigir acmis adamlar. Su ozellik olsaydi dedigim ne varsa koymuslar symbiana..

Fotograf makinesinin sesini bile off yapma secenegi var menude...

Cok farkli, USB mouse direkt tak laptop gibi kullan mesela... Bluetooth mouse degil, bildigin usb cikisli herhangi bir mouse... Catir catir calisiyor. Laptop gibi...

Yapmis aga Nokia bu sefer..

Bence olmus N8. 2-3 sene rahat goturur... Flash icin demiyorum 2-3 seneyi, telefon genel olarak cok iyi.. Biryerden sonra Flash varmis yokmus aramazsin o derece...

• Beğen
Tepkiler: varyou
ungood20

ungood20

Üye
costomda mutlaka yapan olur merak etmeyin

pcwolf

pcwolf

Üye
Valla hocam ben de 5800 kullanicisiydim, N8 aldim. Alinca gorursun farkini. Olay sadece Flash 4 falan degil.

Symbian'da cigir acmis adamlar. Su ozellik olsaydi dedigim ne varsa koymuslar symbiana..

Fotograf makinesinin sesini bile off yapma secenegi var menude...

Cok farkli, USB mouse direkt tak laptop gibi kullan mesela... Bluetooth mouse degil, bildigin usb cikisli herhangi bir mouse... Catir catir calisiyor. Laptop gibi...

Yapmis aga Nokia bu sefer..

Bence olmus N8. 2-3 sene rahat goturur... Flash icin demiyorum 2-3 seneyi, telefon genel olarak cok iyi.. Biryerden sonra Flash varmis yokmus aramazsin o derece...
Fare takma olayı tamam da takınca telefon fareyle mi yönetiliyo?:aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
way be süper miş yha

mert1100

Üye
arkadaşlar açil yardım N8'orjinal ayarlarını silip tekrar geri yükledim deki Flash Lite 4 silinmişmidir acaba

erkara_64

hayır kardeşim flash n8 e gömülü vaziyettedir format yada vs ile gitmez...ama sen bizzat uygulamalardan flash lite silersen o zaman sorun olur tabikide..

mert1100

Üye
teşşekkür evet silinmiş uygulamalardan peki şimdi ne yapmam gerekiyor tekrar yüklemem için program varmı

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncede gelmez ne ozelligi oluor ozaman :) 58oo cok geride kalior :D

mert1100

Üye
teşekkür ederim evet uygulamalardan silinmiş şimdi ne yapmam gerekiyor tekrar yüklemek için program varmı bildiğin önere bileceğin acaba

suat1111

suat1111

Üye
adobede var n8 diye tarat googleden

erkara_64

walla hiç playerim silinmediği için tam bilgi aktaramayacağım...ama sanırım format yolu gözüküyor gibi çünkü dışardan da program filan kursan randımanlı çalışmayabilir..

mert1100

Üye
nokia kvk servisini götürsem orada yaparlarmı acaba nasıl olsa garantisi var

--------------- Ekleme ---------------

nokia kvk servisini götürsem orada yaparlarmı acaba uygulama yüklerlermi sizce...?

KELGER

KELGER

Üye
Fotograf makinesinin sesini bile off yapma secenegi var menude..

kardeş bu özellik 6 yıl önce çıkan 6220 de bile var sen buna özekllikmi diyosun

gitarsist

gitarsist

Üye
6131'de de var :D

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar n8 de sitelerdeki flash mp3 leri açabiliyor muyuz?

suat1111

suat1111

Üye
sanırım