N86 Kilit Kodu

Sponsorlu Bağlantılar

Fatalman

Üye
    Konu Sahibi
N86 Kilit Kodu
Herkese merhabalar,
Yaklaşık iki ay önce aldığım telefonumun kilit kodunu değiştirdim ancak şu an hatırlamıyorum bu kodu nasıl sıfırlayabilirim? (SIM kart değişirken sim kartsız açarken ve telefondaki bazı ayarları değiştirmeye çalışırken soruyor)

Ayrıca aynı telefonu kullanan arkadaşlar varsa(N86 8MP) ekranı döndürürken yavaşlama yaşayıp yaşamadıklarını ve telefonun yavaşlayıp yavaşlamadığını yazarlarsa çok sevinirim. Ben telefondan genel olarak memnunum ancak bazen çektiğim fotoğrafların kalitesi daha iyi olabilir gibi geliyor ve telefon hafızasına hiçbir şey yüklememiş olmama rağmen her geçen gün kullanılan telefon hafızası artıyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım kilit kdou hakkında bi şey buldum ama işine yararsa sevinirim...

Telefon kodunu bilmeyenler, unutanlar!!! Öğrenmek için;

1.YÖNTEM:

1-Burdan kendi EMEI numaranızı girin.
2-Sonra "generate"ye tıklayıp size verilen master kodu telefona girin.
3-Akabinde yeni şifreleri tekrarlayın...........Geçmiş olsun vede hayırlı uğurlu olsun.Artık yeni bir tel kilit kodumuz var.

UYARI: Arkadaşlar verdiğim linkte EMEI kodunuzu bir kerede doğru girin vede size verilen kodu hemen bir yere not edin.Çünkü bir kere deneme hakkınız var.Tek bir seferde yapamazsanız, site sizi süre bloklaması uygulayacak.

2.YÖNTEM:

Eğer yukarıda verdiğim sitede bir sebebten dolayı yanlış yaptıysanız üzülmeyin.Bununda pratik bir çözümü var
http:/****.de/files/4669291/Master_Unlock.zip.html

1-Bu sis dosyasını indirip telefonunuza yükleyin.
2-Daha sonra kilit kodunu öğrenmek istediğiniz telefonun EMEI numarasını girin.
3-Programın size verdiği master kodunu not edin.Bu kodu da telefonun tel kilit kodu olarak kullanıp yeni bir şifre oluşturun. (Kısacası yukarıdaki işlemi telefonda gerçekleştirmiş oluyoruz.Üstelik telde olduğu için ayak üstü bile kod sıfırlaması yapabilirsiniz.

Fatalman

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki siteyi bir kaç kez denedim ancak sonuç alamadım; 2 . yönteme gelince siteye girince dosya bulunamadı diyor. Döküman biraz eski gibi bende araştırırken rastlamıştım.Acaba adresi tam olarak gönderebilir misiniz? Yoksa tek çare telefonu sıfırlatmak mı, bu işlemi kendim yapma imkanım var mı? İlginiz için teşekkürler

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

Daniel Faraday

Üye
1.yöntem işe yaramıyorr

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
hard format.....

gercori

Üye
nemesisle yapabilrsin

speed944

speed944

Üye
senın sorunun sonucda kullandıgının altı ustu bır telefon bır programa gırerken mutlaka hafızasında calısan baska bır program olmamasını dıkkat etmelısın ve telefonunu sureklı guncel tutmalısın yanı yazılım olarak

ypstr

Üye
lavuk vermissin linki bilgiyi sitdeyee üye olduk.kalpanınyallahı olmssn

STaT!C

STaT!C

Üye
Kilit kodu kırmak için Buraya Tıklayın. :) Üyelik isteyen şeylerden değil merak etmeyin.Format atıp telefonun içindeki verileri de silmeye gerek yok. Kendim denedim sorunsuz çalışıyor.

ypstr

Üye
*#7370# tuşla sordda çıkan kode ölbümüne 12345 yap tel kapanıp acılıyo ev formatlama islemide sona eriyor.

EN BÜYÜK CEHALET BİLMEDEN KONUŞMAKTIR.
yazmıs oraya yok EMEInumaranızı girin insnları kandırıyo lavuk.!

--------------- Ekleme ---------------

*#7370# tuşla sordda çıkan kode ölbümüne 12345 yap tel kapanıp acılıyo ev formatlama islemide sona eriyor.

EN BÜYÜK CEHALET BİLMEDEN KONUŞMAKTIR.
yazmıs oraya yok emel site relinsnları kandırıyo lavuk.!

Takipçi Satın Al

Üst Alt