N86 Kamera Sorunu(Acil Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
N86 Kamera Sorunu(Acil Yardım)
arkadaşlar cihaz dik olarak yere düştü(sorunun sebebi bumu bilmiyorum).

Sonra gelişen olaylar şöyle

1-) Kamera lensi açınca bazen açılmıyor Beklenmedik Bir Hata Oluştu Lütfen Tekrar Deneyin' Diyo.

2-) Israrla 1-2 kez açınca kamerayı açıyorum fakat bu sefer şöyle bir sorunum var resimleri net çekmiyor önceden video çekerken zoom yapınca bile muhteşemdi uzaktaki gazetenin yazıları okunuyodu şimdi dibimdeki kağıdın yazıları bile okunmuyor

3-) Bunun sebebi ne olabilir garantisi bitti kvk yada genpada kaça patlar. Cihaz nokia kom a.ş garantili.

4-) Bu cihaz fazla yavaş ve hoparlör ve kulaklık kalitesi kötü sebebi ne olabilir?

jigsaw_54

Üye
düşürdüğün için kamera içten darbe almış olabilir veya lens yerinden oynamış olabilir kaça patlar bi fikrim yok içinde çok fazla uygulama vs varsa bi format atmanı önerebilirim

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
nasıl format atıyoruz

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Günceldir.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Yazılımını yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.

Nokia OVI Suite ile yükleyebilirsiniz.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
teşekkür ederim hocam sizce kamera sorunu düzelirmi yazılımı yeniden yüklersem

Bir ihtimal düzelebilir. Ancak büyük ihtimalle kamera lensi zarar görmüş(yerinden oynamış olabilir).

Denemenizde fayda var yine de. Kolay gelsin.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
Bir ihtimal düzelebilir. Ancak büyük ihtimalle kamera lensi zarar görmüş(yerinden oynamış olabilir).

evet herkes o ihtimali söylüyor benimde aklım almıyor gerçi cihaz deri kılıfta dikine düşüyor kılıf birazcık korumasına rağmen kapak alttan çatlıyor darbeyi oda tam azaltmıyor ve kameraya kadar gidiyor :) neyse şimdi ovi suite indirdim inş. düzelir bakalım sonucu buraya yazıcam

----------Eklendi @ 21:57:02 ---------- Yazıldı @ 21:29:53 ----------

hocam nokia ovi suite software installer vs. indirdim yazılım güncelleyici açtığımda yeni yazılım olmadığını söylüyor cihazın yazılımı sonmuş zaten ben şimdi bu cihazın yazılımını en baştan nasıl yükleyebilirim?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Yazılımı yeniden yükle seçeneğiyle yapacaksınız.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım sorunda düzelme yok fakat şöyle birşey farkettim

uzaktan zoom yapınca yazılar gayet net okunuyor sorun yakın çekimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt