N86 8MP Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mu90

Üye
    Konu Sahibi
N86 8MP Yardim
Öncelikle Merhaba N86 Telefon Aldim Fakat Fotoğraf Çekmeye Yarayan Butonu Çok Kaba Basiyorum Basiyorum Yeşil Kare Çikiyor Ancak Çok Sert Basarsam kamera Çekiyor Anlamadim Gitti Diger Kullanicilarda Öyle Mi Yoksa Benim Telefonun O Tuşu problemli Mi Anlamadim Gitti...Size Bozuk Mu Yoksa Yeni Aldigimdan Dolayi Tuş Çok Sert Baya Bi Zorladiği İçin İlerde Yumşar Mı ??

Teşekkürler... [mu90]:hmmm

Lacrymosa

Üye
:D
Az basınca netleme yapar. Ekrana kare çıkar. Yeşil olursa netledi anlamına gelir. Biraz derin basınca fotoğraf çeker. :D :D

Bu netleme (focus) özelliği olan her kamera/telefonda böyledir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş yumuşak basarsan netliyo yani autofocus çalışıyo kamerayı kendine çevir dikkatti bak mercege bide yan tuşa hafif bas ileri gidip geldigini göreceksin her carl zeiss li telefonlarda vardır bu :oke:

mu90

Üye
    Konu Sahibi
Tmm Onu Biliyorum Ama Cok Koyu bastigim halde bazen çekmiyor Bile :/ Çok Sinir Oldum Anlamadim Bi Türlü...Netleme Sonra Basinc Oranini artiriyorum Yine Çekmiyor :( O Kdr Ki Artik başparmagim bile Etki Etmiyor :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
:hmmm allah allah sert bastıgındada çekmiyosa bi telefoncuya göster ozaman derim

Lacrymosa

Üye
Anlattığınız kadar deklanşöre asılmanız gerekiyorsa düğmede arıza vardır.

mu90

Üye
    Konu Sahibi
garantisi vardir Bbu Kullanici hatasina Girer Mi ?? Alali 15 gün oldu tam...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok kardeş kullanıcı hatasına girmez

mu90

Üye
    Konu Sahibi
tmm peki bugun bi gideyim diger telefonlara bi bakayim ordaki eğer oyle degilse yenisini isterim yada 1 ay beklemek zorunda kalirim :(

Lacrymosa

Üye
Yenisini vermezler. Servise gönderirler.

mu90

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez herhangi probblem Yok Telefonda Ama İşte Bi o Kamera Zor çekiyordu Tamir Edip Versinler bana prblem Olmaz...

--------------- Ekleme ---------------

Neyse Herkeze Teşekkürler yardimlariniz İçin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt