N82 vs n95 hangisini önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gökhan22

Üye
n 95 tabikide bende kullanıyorum mükemmel cihazzz

casus0006

Üye
ya kardeşimm n82 n95in yapabildiklerini yapıyor + xenon flashı ve daha şık duruşuyla artı sağlıyor

bende n82i var telefonumdan gayet memnunum bundaqn sonra telefonumu değiştirirsem xenonsuz telefon almam kendi kararın tabikii bişey demek istemiyorum ama n95 n82nin yanında fıss:D

atakan kır

atakan kır

Üye
hiç düşünmeden n95 diyorum bana inanmazsan youtube'a inan

messi_10

Üye
N82 600 lira fakat 2.el bi N95 in fiyatıda okadar :D kusura bakma dostum ama mesela otobüste giderken N82 mi çıarksan dikkat çekersin N95 mi:D flash benim hiçbi işime yaramıyor gece fotoğraf çekimi yapmam ama web de çok takılırım ufak ekran olunca biliyosun hiç çekilmiyor tuş takımı kalas gibi hiç tip yok ses çıkışıda düşük sesi açtıgın zaman elin alt taki kolunu kapıyor

333fatih333

Üye
n82 al lan

berk samet

berk samet

Üye
n95i öneririm

622

Üye
arkadaşlar telefonlar güzel ama haraketli işi olan arkadaşler için n82 diyorum , çünkü kapak falan hareketli parça olduğu zaman işin içinde masraf çok oluyor ...telefon dediğin tek parça olacak kıçı başı oynamayacak :) ...u benim fikrim tabi...

messi_10

Üye
Vazgeçin bu ayaklardan ya N82 nekadar iyi olursa olsun nokia N9xxx modellerinde yarışacak bir model değil avrupada satışlarda ilk 10 a bile girememiş ilk N95 n95 8gb sonra samsung falan geliyo ardından n97 ses çıkısıda oldukça düşük yok N95 yavaimışta ya geçin bu ayakları onlar 1. 1.5 sene önceki yorumlar yabancı bi forumda inceledim adam yazmıs N95 in versiyonu v31.0.017 dolayısıyla 1 sene önceki N95 ile suankini karsılaştırmak imkansız ama benim tercihim N82 demiş nedenide flash xeon oldugu için

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n95 8 gb al doldur doldurabldigin kadar :ehe

fatihmutlu

Üye
Arkdaşım n95 8 gb ye garmin yüklersin otomatik navigatör olmuş olur ama n82 de böle bir şey yok adamlar sırf garmin için telefon alıyorlar.

urbank

Üye
Vazgeçin bu ayaklardan ya N82 nekadar iyi olursa olsun nokia N9xxx modellerinde yarışacak bir model değil avrupada satışlarda ilk 10 a bile girememiş ilk N95 n95 8gb sonra samsung falan geliyo ardından n97 ses çıkısıda oldukça düşük yok N95 yavaimışta ya geçin bu ayakları onlar 1. 1.5 sene önceki yorumlar yabancı bi forumda inceledim adam yazmıs N95 in versiyonu v31.0.017 dolayısıyla 1 sene önceki N95 ile suankini karsılaştırmak imkansız ama benim tercihim N82 demiş nedenide flash xeon oldugu için

messi güzel söylemişsin ama bence önemli olan çok satması değil herkes en iyiyi en iyi olarak göremez şöyle söyliyeyim türkiyede en iyi takım x iken daha fazla taraftar y takımını tutuyor buna göre az satmış çok satmış tutulmuş tutulmamış önemli değil önemli olan özellik kullanım kolaylıgı ve performans şusaydıklarımın 2 sinde n82 önde diğerinde ise berabere kalıyor.tabiki herkesin zevki farklı ben iki telefonu kıyaslayan videolar izledim her açıdan daha iyi n82 kızıl ötesi yok okadar:bilmm

esiroglu

Üye
kesinlikle n82...............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt