N82 vs n95 hangisini önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
aldım telefonuda bi arkadasım demis 5mp dururken filan buda 5mp. ayrıca Xenon flash teknolojisi var geceyi gündüz yapıyor desem yeri n95 ten düsük yanı kızılötesinin olmaması ^^

the_poison

the_poison

Üye
bu da sorulurmu %100 n95

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
ya yok böle bise %100 n95 diyen arkadasım n95 i n82 den ayıran tek bir özellik söle satıcam telefonu gidip n95 alıcam n95 te Xenon flash varmı ?

shyy

Üye
bn şuanda n95 kullanıorum we mükemmel bir telefon qercekten n95 8gb çok pahalı n82de n95 kdr ii olacaqını sanmıorum bnce n95......:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca n95i n82den ayıran bi özellik qösterin diyen arkadasım n82de 3G teknolojisi yok.O özellik olsada zaten kullanamıoruz diebilirsn ama o özellik turkcell tarafından qetrlcek emin ol buda n95i n82den ayıran önmli bir özellik:)

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
3g teknolojisine Xenon Flash SEnce ? Sen Flashımı 3g Yimi Kullanıosun :D

alpi1

Üye
N82 i al çünkü aynı özellikler var haritada var n82 deve n82 birkac özellik üstün:flası daha büyük,bide n 95 de sürgüyü geri çekiyosun ekran yan yatıyor bu n82 de telfonu yan yatırıyosun telfonun o hale geliyor ben n82 al deri:)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bi flashdan ötürü n95 küçümseme sana flash cokmu lazım oluyo sonucta ondada flash var

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
Dikkatini Çekerim Ben Küçümsemedim Arkadas 3G yok deyip küçümseyince bende Xenon Flashın oldugunu söledim ^^ bunlar her telefonun + sı ve - si dir ^^

king512

king512

Üye
kapalı istiyosan n95 kapaksız istiyosan n82 tercih senin

xkadir61

xkadir61

Üye
n82 tabiki

ewalyster

Üye
n82 n95 i her koşulda yere çarpar çarpar atar.birincisi işilemcisi ve ram i n95 ten daha yüksek.yani buda açılış hızında ve telefdonun genel işkem yapma hızında BARİZ BİR ŞEKİLDE belli oluyor.ikincisi n95 te led n82 de xenon flash war.bu da su demek oluyor led flas xenon flasın yanında kendini ifade bile edemiyor :D

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
ikisinide alma N95 8gb al derim

olivetti

olivetti

Üye
n82 8gb yolda diye duydum.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Konu 28 Ocak 2008, 02:36 tarih ve saatinde açılmış. Şimdiye kadar çoktaaaan almak istediğini almıştır :nargile:

XXPOXX

XXPOXX

Üye
telefonu satmıştır bile

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n96 almıştır belki

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tabikide N95 8GB

Doğan

Üye
tereddütsüz n95

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt