Telefon Tavsiyesi n81 8 gb mi n73 me mi?

Sponsorlu Bağlantılar

canberk35

Üye
n73 me nin n73ten farkı dahili modeme sahip olması, melodi programlaması olması ve Adobe Photoshop Album Starter Edition programına sahip olması. ama bana göre en önemli farkı verilen kulaklık. zaten ekstradan çıkan parayıda onun için alıyo hemde fazlasıyla. o yüzden n73 alıp sonradan me kulaklığı almak keseye daha hesaplı geliyo:oke:
Kulaklığı al, tuş takımını kasayı değiştir ,Schumici arkadaşımın belirttiği programları bul,bi de versiyon güncelleme yap n73 me sahibisin bi de unutmadan n73 teki o tuştaki işareti yok et nota işareti koy aynısı olsun :kop::kop: Ama tuş harici yapılamayacak şeyler değil tercih meselesi ama orjinalden şaşmayalım :oke::oke: Hı bi de hafıza kartı var onu da yükseltcen bildiğim n73 le 1 gb veriolar yetiosa sen bilrsin :oke: aldığım zaman bu farklar vardı Tercih sizin . . .

schumici

schumici

Üye
Kulaklığı al, tuş takımını kasayı değiştir ,Schumici arkadaşımın belirttiği programları bul,bi de versiyon güncelleme yap n73 me sahibisin bi de unutmadan n73 teki o tuştaki işareti yok et nota işareti koy aynısı olsun :kop::kop: Ama tuş harici yapılamayacak şeyler değil tercih meselesi ama orjinalden şaşmayalım :oke::oke: Hı bi de hafıza kartı var onu da yükseltcen bildiğim n73 le 1 gb veriolar yetiosa sen bilrsin :oke: aldığım zaman bu farklar vardı Tercih sizin . . .
valla bana n73 me den sadece kulaklığı verin gerisini kim alıyosa alsın ben sadece kulaklığı istiyorum:D

achie

achie

Üye
N81 tavsiye ederim şahsen kullanıyorum çok memnunum telefonda hız dersen N73 e beş basar 2gb hafıza kartı var banamısın demiyor tak bakalım N73 e 2gb hafıza kartı bi doldur ne oluyor bak gör.2mpixel kamera gayet ii daha iyi fotoğraf çekmek istiyosan git fotoğraf makinası al :).Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs

schumici

schumici

Üye
N81 tavsiye ederim şahsen kullanıyorum çok memnunum telefonda hız dersen N73 e beş basar 2gb hafıza kartı var banamısın demiyor tak bakalım N73 e 2gb hafıza kartı bi doldur ne oluyor bak gör.2mpixel kamera gayet ii daha iyi fotoğraf çekmek istiyosan git fotoğraf makinası al :).Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs
yok artık daha neler:D valla ben ne zamandır kullanıyorum hiç öyle şeyler yaşamadım. joysticki gördüğüm en iyi joisticklerden biri valla belli başlı fotoğraf makinelerinden bile güzel çekiyo bence boşuna taş atma n73 e

oguziverson

oguziverson

Üye
ya uydurmayın ya bnde 2 gb nin 1.9 u dolu yok kasma fln tel boşken nasılsa halen aynı
müzik çalarda hiç kasma yoq zaten işte oyunlara fln girerken biraz beklion zaten o her n73te var eee 40 oyun fln olunca bi zahmet olsun artık galeridede bi problem yoq ,etkin beklemeyede koydum n gage i hiç beklemeden gir:coold: herkes diyo yoq 2 gb yi zor kaldırıyo uydurma bunlar ya:oke:

safakk

safakk

Üye
valla bana n73 me den sadece kulaklığı verin gerisini kim alıyosa alsın ben sadece kulaklığı istiyorum:D
:ehe:ehe bendeeeee :ehe gerçi aldım ben ama olsun 2. bi tane göz çıkarmaz :ehe

--------------- Ekleme ---------------

gördün mü ki sen n73 ü 2gb lı halini :ehe valla eğer gördü ise n81 inden utanmalısın çünki n73 ün hızı n81 den daha yüksek geldi bana :pro:aynı zamanda joistiğin berbat olduğunu yada data kablosunun sorunlu olduğunu kim söylemişse iyi uydurmuş sen de iyi kanmışsın böyle cahillerin sözlerine ayrıca bir telefonun sorunlu olduğunu söylerken eğer kullanmadan başkalarının söylediğini söyliceksen ben böyle duydum de ama yok gördüysen görmüş gibi yaz bilmiyorsun muhtemelen eline dahi almadın n73 ü sadece vitrinde görmekle yetindin ve internetten girdiğin o objektif olmayan kıtipiyoz 2 adamın yazdıklarına inandın ve geldin burda bize bunları diyorsun ve ben bu hareketi hiç yakıştıramadım söyliyeyim....

kaan0

kaan0

Üye
n81 e laf söylemeyin sizin n73 leriniz kablosuz ağlara bağlanıyo mu? Atanmış oyun tuşları var mı? bi de ses konusunda n73 le n81 i karşılaştırdım ben n81 inki deha dengeli ve yüksek geldi n73 ün hoparlörlerinin yerleri bile bi tuhaf biri altta biri sağ üst tarafta gelelim 2gb hafıza kartı konusuna ben bi 2gb bi de 512 mb lik kart kullanıyorum kuzenimin n73 üne benim kartı taktım veee ne oldu dersiniz telefon kilitlendi sonra batarya'yı çıkarmak zorunda kaldık. telefon gelen msjlara 5dk da giriyo n81 hız olarak bence çok iyi (n81 i hız olarak 6600, 6630, n73, n70, ve n95 le karşılaştırdım n95 hariç hepsi n81 den yavaştı) bi de n73 çülere bekleme süresini sorcam n81 inki 17 gün n73 ün ki?

schumici

schumici

Üye
iyide senin taktığın kartın markası neydi kart markası çok etkili. n73ün tek eksiği wi-fi hoparlör sesi olarak da kesinlikle kimse onun üstüne çıkamaz asla. peki senin çektiğin fotoların kalitesi nasıl? n73 o konuda denedin mi. ve 17 bana çok abartı geliyo gecec yatarken kapatıyo musun yoksa.

oguziverson

oguziverson

Üye
n81 e laf söylemeyin sizin n73 leriniz kablosuz ağlara bağlanıyo mu? Atanmış oyun tuşları var mı? bi de ses konusunda n73 le n81 i karşılaştırdım ben n81 inki deha dengeli ve yüksek geldi n73 ün hoparlörlerinin yerleri bile bi tuhaf biri altta biri sağ üst tarafta gelelim 2gb hafıza kartı konusuna ben bi 2gb bi de 512 mb lik kart kullanıyorum kuzenimin n73 üne benim kartı taktım veee ne oldu dersiniz telefon kilitlendi sonra batarya'yı çıkarmak zorunda kaldık. telefon gelen msjlara 5dk da giriyo n81 hız olarak bence çok iyi (n81 i hız olarak 6600, 6630, n73, n70, ve n95 le karşılaştırdım n95 hariç hepsi n81 den yavaştı) bi de n73 çülere bekleme süresini sorcam n81 inki 17 gün n73 ün ki?
ii aferin sana n73 ü bi güzel aşalamışsın adam n81 in daha yüksek sesi var dedi ya inanamıyorum:kop::kop::kop:,hoparlörlerin yerine bile laf etmiş adam yoq artık yani n73 te wifi olsa nokianın başka teli satmaz!bide hala 512 taktık kilitlendi diyo:@,mesaja 5 dk da girio ne be bi kaç sn alıo az bekle o kadar da, bn hiç problem çekmiorum

cemmocan12

cemmocan12

Üye
    Konu Sahibi
herkese çok tesekkür ediyorum ayrıca bu tatrtışmalar bana çok yardımcı oluyor

safakk

safakk

Üye
aha aha aha n73 e dil uzatan telefona da bakın n81 daha ne olduğu belirsiz tanınmamış kıtipiyoz 2 mp kameralı gelmiş n73 e ne diyor bi kere senin kuzenin telefon hafızasını sonuna kadar doldurdu ise 2 gb ben olsam bende kaldırmam helal olsun o telefona iyi isyan etmiş :ehe ayrıca mesajın gelim ve gönderim süresi servis sağlayıcısına ve çekim gücüne bağlıdır bişi bilmediğin çok belli oluyor bilesin ;) ayrıca bekleme süresi kullanıma bağlıdır eğer lafla peynir gemisi yürüten nokianın yazdıklarına inanırsan hayatta herkes tarafından iyi aldatılırsın bilmiş ol ;) kablosuz ağ demişin 2 gün sonra wireless lı kartlar çıkınca 2. elde n73 ün üstünde fiyata satta bende sana 2 katını ödiyeyim ses demişsin sana dengeli mengeli gelebilir ama isteğin yere sor n73 ün sesinden yüksek ses çıkaran birtek 6233 vardır ki o da senin o n81 ini ezer geçer ;)
not:bilmediğin şeyler hakkında kesin hüküm verme .(bknz:mesaj gönderme hızı) ;)

olivetti

olivetti

Üye
wireless in önemi yoksa n73.daha karizmatik olsun diyorsan me al derim.

LeaDeRTurK

Üye
Arkadaşım N73 ile N73 Music Editionun Bi Farkı Yok Özellik ve Donanımsal Olarak, N73 ME'de Bir Tek Sağa Müzik Tuşu Atanmış Ona Basınca Direk Mp3 Player'a Giriyor. Başka Hiç Bir Türlü Farkı Yok(Ses Çıkışındada,Hızındada).Benim Fikrime Kalırsa Paraya Kıycan Bir N95 8GB Alcan, Hem Kamerası(5Mgpxl),Hem Wireless,Hem GPS,Hem Ekran Genişliği İle (Normal N95ten Daha Büyük Ekranı),Hem Ses Çıkışı,Hemde Kapasite Genişliği İle ve Hızı İle Seni En İyi Tatmin Etçek Telefondur... :)

wlan faruk

Üye
arkadaslar ben n73 me kulanıyorum ve hicde solediiniz gibi süper bişey deil n81 tabikiii daha süper walla ben n81 almayı düşünüyorum bence bosuna TARTISIOSUNUZ CEVAP BELLİ N81 8G

klxc

klxc

Üye
N73me al yada n95 8gb başkalrını tercih etme kesilikle öneriyorum beni dinle lütfen arkadaşım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N73 al.

mrt10

mrt10

Üye
N73 Al derim bnde war harikaa ses mzk ayrıca N73 TE bi ''EKOLAYZER'' ayarları yaparsın bırak n81 i N95 8GB DEN İİ SES ÇIKARIR;)

caner90

caner90

Üye
N73 müsic edition al bnce

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Bende n73 ile music edition arasında kalmıştım.N73 aldım 3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım. Ama N81 de çok güzel bi telefon bende almayı düşünüyorum.

ash54

ash54

Üye
100 lira daha akle n82 al kamerası daha :coold: iyi karizmatik aynı n73 ün bi üst modeli gibi

Üst Alt