canberk35
Üye
Kulaklığı al, tuş takımını kasayı değiştir ,Schumici arkadaşımın belirttiği programları bul,bi de versiyon güncelleme yap n73 me sahibisin bi de unutmadan n73 teki o tuştaki işareti yok et nota işareti koy aynısı olsunn73 me nin n73ten farkı dahili modeme sahip olması, melodi programlaması olması ve Adobe Photoshop Album Starter Edition programına sahip olması. ama bana göre en önemli farkı verilen kulaklık. zaten ekstradan çıkan parayıda onun için alıyo hemde fazlasıyla. o yüzden n73 alıp sonradan me kulaklığı almak keseye daha hesaplı geliyo![]()

Ama tuş harici yapılamayacak şeyler değil tercih meselesi ama orjinalden şaşmayalım 
Hı bi de hafıza kartı var onu da yükseltcen bildiğim n73 le 1 gb veriolar yetiosa sen bilrsin
aldığım zaman bu farklar vardı Tercih sizin . . .

.Elime geçen tüm N73 lerde data kablosu bağlantı sorunu vardı,joistik berbat vs vs
herkes diyo yoq 2 gb yi zor kaldırıyo uydurma bunlar ya
aynı zamanda joistiğin berbat olduğunu yada data kablosunun sorunlu olduğunu kim söylemişse iyi uydurmuş sen de iyi kanmışsın böyle cahillerin sözlerine ayrıca bir telefonun sorunlu olduğunu söylerken eğer kullanmadan başkalarının söylediğini söyliceksen ben böyle duydum de ama yok gördüysen görmüş gibi yaz bilmiyorsun muhtemelen eline dahi almadın n73 ü sadece vitrinde görmekle yetindin ve internetten girdiğin o objektif olmayan kıtipiyoz 2 adamın yazdıklarına inandın ve geldin burda bize bunları diyorsun ve ben bu hareketi hiç yakıştıramadım söyliyeyim....
,mesaja 5 dk da girio ne be bi kaç sn alıo az bekle o kadar da, bn hiç problem çekmiorum