MUHAMMED
Üye
N80 Yetersiz Hafıza Uyarısı (RAM)
Merhabalar. Yeni aldığım NOKIA N80 telefonumda bazı uygulamaları açarken tam olarak şu uyarı geliyor:
"Hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin."
Açık bir uygulama yok! Önceki telefonum N70 di. Onda çok nadiren böyle bir duurumla karşılaşırdım fakat bunda bütün uygulamalar kapalı olmasına rağmen bi çok uygulamayı hiç açamıyorum. Mesela "Skyfire". Opera 'yı da kullanamıyorum bu yüzden. Opera Mobile yükledim geçenlerde hiç açmıyor onu aynı bu uyarıyı veriyor. Opera Mini kurdum sonra onu da açıyor ama ölüyor açana kadar. Kullanıl mıyor yani hiç. Arka plana aldığın anda kapanıyor direk zaten
Anladığım kadarıyla RAM yetersiz geliyor. X-plore den baktığım kadarıyla:
N80 de;
Toplam Hafıza: 43MB
Boş Hafıza: 5,9MB (Şu an böyle. Ama 10-12 nin üzerine çıktığını görmedim)
CPU Hızı: 206MHz
N70'im mübarek tam hatırlamıyorum şu an ama bundan çok çok fazlaydı.
Benim şu an ne yapmam gerek? Çok fazla bir program kurmadım telefona da. Yani ilk format attığımda bile çok kez bu durumu yaşadım.
"Hafıza dolu. Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin."
Açık bir uygulama yok! Önceki telefonum N70 di. Onda çok nadiren böyle bir duurumla karşılaşırdım fakat bunda bütün uygulamalar kapalı olmasına rağmen bi çok uygulamayı hiç açamıyorum. Mesela "Skyfire". Opera 'yı da kullanamıyorum bu yüzden. Opera Mobile yükledim geçenlerde hiç açmıyor onu aynı bu uyarıyı veriyor. Opera Mini kurdum sonra onu da açıyor ama ölüyor açana kadar. Kullanıl mıyor yani hiç. Arka plana aldığın anda kapanıyor direk zaten

Anladığım kadarıyla RAM yetersiz geliyor. X-plore den baktığım kadarıyla:
N80 de;
Toplam Hafıza: 43MB
Boş Hafıza: 5,9MB (Şu an böyle. Ama 10-12 nin üzerine çıktığını görmedim)
CPU Hızı: 206MHz
N70'im mübarek tam hatırlamıyorum şu an ama bundan çok çok fazlaydı.
Benim şu an ne yapmam gerek? Çok fazla bir program kurmadım telefona da. Yani ilk format attığımda bile çok kez bu durumu yaşadım.