N80 Tuş Takımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
N80 Tuş Takımı
Arkadaşlar N80 üst tuş takımı değişiyormu? Değişiyorsa ne kadara mal olur? Yardımınız için teşekkürler.

arven_005

arven_005

Üye
elbette ki değişior tel'i baştan aşağı komple de değiştirirsin ama sadece üst tuş takımını bulman biraz zor olur onu komple satın alman gerekir yanlış hatırlamıosam gittigidiyor.com da görmüştüm sanırım bi bak derim

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
elbette ki değişior tel'i baştan aşağı komple de değiştirirsin ama sadece üst tuş takımını bulman biraz zor olur onu komple satın alman gerekir yanlış hatırlamıosam gittigidiyor.com da görmüştüm sanırım bi bak derim

eyw kardeşim ama maliyeti ne kadar acaba ??

arven_005

arven_005

Üye
walla ne söylesem yalan olurda sana tavsiyem eğer başkasına değiştireceksen tanıdığın birilerine ver telefonunu adam içinden orjinal parçaları alabilir...sorun ne tam olarak??

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
walla ne söylesem yalan olurda sana tavsiyem eğer başkasına değiştireceksen tanıdığın birilerine ver telefonunu adam içinden orjinal parçaları alabilir...sorun ne tam olarak??

Ya sadece üst tuşlar (ok tuşları, menü tuşlarının olduğu takım) rengi soldu. Değiştirmeyi planlıom.Telefonu dayımdan aldım.

--------------- Ekleme ---------------

Ya sadece üst tuşlar (ok tuşları, menü tuşlarının olduğu takım) rengi soldu. Değiştirmeyi planlıom.Telefonu dayımdan aldım ama ewi uzak. :S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Orjinali en fazla 15 TL olur

arven_005

arven_005

Üye
15 milyon gerçekten ii fiyat ben daha pahalı zannediyordum bende kapağı değiştirmeyi düşünüyorum ama kendim değiştircem işçilik parası vermeyiz en azından :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt