Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N80 Tuş Takımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203
Üye
Konu Sahibi
N80 Tuş Takımı
Arkadaşlar N80 üst tuş takımı değişiyormu? Değişiyorsa ne kadara mal olur? Yardımınız için teşekkürler.
arven_005
Üye
elbette ki değişior tel'i baştan aşağı komple de değiştirirsin ama sadece üst tuş takımını bulman biraz zor olur onu komple satın alman gerekir yanlış hatırlamıosam gittigidiyor.com da görmüştüm sanırım bi bak derim
elbette ki değişior tel'i baştan aşağı komple de değiştirirsin ama sadece üst tuş takımını bulman biraz zor olur onu komple satın alman gerekir yanlış hatırlamıosam gittigidiyor.com da görmüştüm sanırım bi bak derim
walla ne söylesem yalan olurda sana tavsiyem eğer başkasına değiştireceksen tanıdığın birilerine ver telefonunu adam içinden orjinal parçaları alabilir...sorun ne tam olarak??
walla ne söylesem yalan olurda sana tavsiyem eğer başkasına değiştireceksen tanıdığın birilerine ver telefonunu adam içinden orjinal parçaları alabilir...sorun ne tam olarak??
15 milyon gerçekten ii fiyat ben daha pahalı zannediyordum bende kapağı değiştirmeyi düşünüyorum ama kendim değiştircem işçilik parası vermeyiz en azından