n8 wlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
n8 wlan sorunu
arkadaşlar lütfen yardımcı oln telefondan evimdeki wlan a baglanırken wlan bulunamadı diyor babamda e65 var catır catır baglanıyo mac adresi fln demeyn denemedgm yontemi kalmadı modemi bile bozdm kac kere ondan sebeb ltfen bi yardım baska bi n8 ide denedm oda olmadı neden acaaba ltfen

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edecek beyler diğer modemlerde baglanıyo ama bnm modemde baglanmıyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yok mu yardım edecek beyler diğer modemlerde baglanıyo ama bnm modemde baglanmıyo
arattiriyorsun ve bulmuyormu buluyorda baglanmiyormu?

baglanti ayrlarindan senin wlan ismini sil tekrar arattir internet olucak.sifreyi falan doru girdindende emin ol.

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yapıyorum ama olmuyo

cardanadam

cardanadam

Üye
modemin ayarlarından heralde tam bilmiyorum ama gizlilik ayarlarını bir araştır modem gizli olduğundan bulamıyor babanın telefonunu ise daha önceden modeme tanıtıldığı için bağlanıyor

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
hayır gizlilik yok goruyo telefon ama baglanmıyo

cardanadam

cardanadam

Üye
ayarlar bağlantı ayarlar internet seçeneklerden yeni bağlantıyı seç o seni yönlendirir

TheMadness

TheMadness

Üye
WLan gizli olabilir ismini girip de dene :oke:

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
wlan gizli deil gozukuyo basıorm baglanması için ama bir türlü baglanmıyo wlan bulunamadı diyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
wlan gizli deil gozukuyo basıorm baglanması için ama bir türlü baglanmıyo wlan bulunamadı diyor
arkadasim ayarlar/baglanti/ayarlar/ag hedefleri/internet gir seninki varmi bak varsa silve yoksa.bir geri gel erisim noktasi'na tikla otomatik olsunmu diye sorucak evet diyeceksin bulunca baglan ardindan interneti sec.

larten123

larten123

Üye
neden herkesde aynı sorun var ya bende de var !!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
modemden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt