e71 wlan sorunu yasıyorum... yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

hazeyed

Üye
    Konu Sahibi
e71 wlan sorunu yasıyorum... yardım lütfen..
arkadaslar.. e71 telefonumda evde ki kablosuz modem baglanmaya calısıyorum.. aratıyrum. agı buluyor , baglanıyor sifresini de giriyorum , ama wlan bulunamadı diye hata veriyor baglanırken...
aynı sorunu yine bu maxicep sitesinde, bir arkadas n95 telefonuyla yasamıs..
orda söyle bir cümle kullanmıs
((((sorun cozuldu arkadaslar wlan guvenlık duzeyını en dusuge alıyorsunuz ardından ip nızı exproler sayfasına yazıp telın mac adresını modeme kaydettırıyorsunuz olay bu kadar ))))

eger bu şekilde halledilebiliyorsa, bana bu yazıyı anlatabilirsiniz. ne demek mac adresini modeme tanıtmak..

tesekkurler...

lemaynak

lemaynak

Üye
merhaba
misafirliğe gittiğim bir evde aynı sorunu bende yaşadım. sorunun telefonda değil evdeki kablosuz modemde olduğunu anladım. wlan görünüyor şifrede doğru ama bir türlü bağlanamıyordu.
modemin türünden midir nedir bilmiyorum, ama modemin içine girerek(modem ayarlarına ulaşmak için bağlı olduğu bilgisayardan modemin adresini internet sayfasına girer gibi örn: 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 IP sini vs.girerek) ayarlarına baktım. ek olarak misafir girişi ayarı olduğunu gördüm. bu özelliği açarak bu şekilde cepten bağlanabildim.

hazeyed

Üye
    Konu Sahibi
yalnız arkadasım kendi evim oldugu için, ve misafiri acarsam diğer herkes de görecek demektir.. ki misafiri actım ben de ama baktım cevredeki herkes görüyor ben de iptal ettim tekrar kimse baglanmasın diye :((

sefa-ts

Üye
o sorunu bende yaşadım şu şekilde çözdüm anlatayım bendeki wireles modem ttnetin kampanya dahilinde verdiği modem airtes 101 şifreyi önceden cd ile kuruyordum bilgisayarıma güvenlik düzeyi yüksek oluyodu böyle oluncada cepten girilmiyordu bu yüzden modemin içine girip şifreyi kendim belirledim 8 karakterden oluşan bir şifre yaptım güvenlik düzeyi düşüncede telefondan giriş yapabildim.

alanli01

Üye
arkadaslar konu basit aslında. bn windows vista kullanıyorum . bunu söylememin nedeni evdeki kaplosuz bağlantı ayarlarnızı ordan alacaksnz :)

ilk olarak

bilgisayarda kablosuz baglandıgınız baglantı noktasının ayarlarına girin orda internet protocol v. 6 v 4 var .. isde burda yazan sayılar sizn telefonunuznda internete grmesini saglycak. . ilk olarak version 4 e girin orda birsürü sayılar göreceksnz. orda yazan ıp adress bilgisayarn ipsi oldugundan telefona yazarken sonunu deişdrmenz lazm. örn. 60 la bitiyosa 61 yapın..

geldk telefona . baglantınızı tanımladıkdan sonra secenekler>erısım noktasını duzenle>gelismis ayarlar IPv4 ayarları ve sonrası bilgisayarnzda yazan numaları girmeye kaldı. unutmayn IP ye bilgisayarnzda yazan ıp adresinin sonunu deişdirerek yazın . yardımcı olduysam sevinrm arkadaslar

abdur_123

Üye
ya E71 de giriyorum ben tanımla diyor sifre giriyorum 8 hark istiyor paslas diyor girmiyor

bykDR

bykDR

Üye
arkadaşlar benim E71 model telefonum var 2el aldım başlarda kablosuz modemden bağlanıyorudum bi süre sonra sistem hatası diye uyarı vermeye başladı :S​

samet krgz

Üye
arkadaşlar e65 wlan dn wideo izleyebilirimm

kuygı

Üye
arkadaşlar benim E71 model telefonum var 2el aldım başlarda kablosuz modemden bağlanıyorudum bi süre sonra sistem hatası diye uyarı vermeye başladı :S​
arkadas aynı problem bende de var. halledebildin mi? nasıl oldu?

Üst Alt