N8 de wirwless sorunu ( gıcık bi durum )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omrrdm

Üye
    Konu Sahibi
N8 de wirwless sorunu ( gıcık bi durum )
merhaba arkadaşlar bundan öncede symbian ve wirelessli nokia kullandım ama böyle sorunlar yoktu

birçok modeme şifrelide şifresizde sorunsuz bağlanıyor fakat evimde pikatel 101 var wep de wpa da herhangi bir şifre olunca bağlanmaya çalışırken ağ bulunamadı diyo mac filtrede yok diğer telefonlar ve bilgisayarlar rahatlıkla bağlanıyo

bide zyxel modem var ondada wpa2 şifre var şifreyi giriorum bağlandı diyo ama hiçbir veri iletişiminde bulunmuyo wirlss bağlı görünüyo ancak nete girmiyo bu sorunlar sadece n8 de oluyo böyle sorun yaşayanlar varmı yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?

one2one2

one2one2

Üye
en son kullandığın symbian versiyonu ne acaba kardeş? ben daha önce n97 mini kullanıyordum benzer bir sorun bendede vardı. senin ev ağını daha önceden hafızaya aldığı için ağı görmüyor. Ben bunu bağlantı ayarlarına girip wlan ı ordan ekinleştiryodum.

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
ben de wpa2/aes şifrelemede wireless bgn modunda kullanıyorum hiç bir sorunum yok. hatta n8'in wireless n özelliği sebebi ile laptoplar kadar iyi sinyal alma kapasitesi var. hiçbir sıkıntı olmadan şimdiye kadar bağlandım. bence sen telefonu bir servise göster yada yeniden flashla bir dene. çünkü kullanan diğer arkadaşlarımla ortak görüşümüz n8'in şimdiye kadar kablosuz ağlarda en beğendiğimiz nokia modeli olduğu.

modem : tp-link td-w8960n

omrrdm

Üye
    Konu Sahibi
önceki telefon n 78 di sorun olmamıştı n8 de diğer ağlarda sıkıntı çıkarmadı ama 2 3 tanesinde böle oldu bağlantılarıda komple sildim formatta attım ama nafile durum aynı :(( servise götürsem ne diyecekleri belli kendi ağlarında deniycekler sorun yok dicekler malum servis beyni budur :D

sametsalih

sametsalih

Üye
en son kullandığın symbian versiyonu ne acaba kardeş? ben daha önce n97 mini kullanıyordum benzer bir sorun bendede vardı. senin ev ağını daha önceden hafızaya aldığı için ağı görmüyor. Ben bunu bağlantı ayarlarına girip wlan ı ordan ekinleştiryodum.
Selam, ilk aldığımda aynı sorunu bende yaşamıştım.işyerinde modeme sorunsuzca bağlanıyordum fakat evde modemi görmesine rağmen bağlantı kurulamadı uyarısı geliyordu. modemim zoom x6
Modemin yazılımını güncelledim sorun düzeldi. Belki sanada faydası olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

Selam, ilk aldığımda aynı sorunu bende yaşamıştım.işyerinde modeme sorunsuzca bağlanıyordum fakat evde modemi görmesine rağmen bağlantı kurulamadı uyarısı geliyordu. modemim zoom x6
Modemin yazılımını güncelledim sorun düzeldi. Belki sanada faydası olabilir.

omrrdm nickli arkadaşımıza cevaben yazılmıştır.

cabal21

cabal21

Üye
ben wpa danda wpa2 den de WPA1/WPA2 ortak modundanda sorunsuz bağlantı kuruyorum. Wireless ayarlarını kontrol et.

çark

Üye
valla aynı sorun bende de var iş yerimde ağa otamatik bağlanıyor annemlerde bağlanıyor ama benim evde ağı buluyor başlanıyor diyo ama daha sonra hiç bir ağ bulunamadı deyip bağlanmıyor. telefonda bir şey olduğunu zannetmiyorum ama ilginç olan evdeki ağa n900 üm çok rahat bağlanıyor.aynı şekilde Laptomumda bağlanmıyor.modemde var bir cinslik başıma iş alırım diye kurcalamıyorum modemi.

eray28

eray28

Üye
ben allaha sukur heryerden wiless a gırebılıyorum :)

haliloz95

Üye
bndede zyxel var wpa2 deilde wpa die dene bende öle gyt gzl giriyorum

airman91

Üye
Merhaba arkadaşlar.Bende C7 ile evde bağlantı kuramıyorum.Ağı görüyor bağlandı görünüyor ama internet sayfası açmıyor.Benimde modemim ttnet'in verdiği Zyxel P660W.Hala sorunu çözemedim.Bir yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...