N8 WLan sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_Zw

By_Zw

Üye
    Konu Sahibi
N8 WLan sorunu !
Arkadaşlar herhangi bir açık widget olmamasına rağmen telefonum hep modemime bağlanıyor. Connection manager dan bağlantıyı kesiyorum sürekli tekrardan bağlanıyor yada modemi kapatıyorum bu seferde operator den bağlanıyor. Whatsapp kullanıyordum dün sildim, sildiğimden beri de böyle.

(Ek not : Ana ekranda widget lar offline, access points den modemi sildim yine operatorden girdi. Sürekli açık kalan bir programım yok diğerleri ise şöyle : skype, opera, facebook, cnn ve youtube.)
Şimdiden teşekkürler.

_ardaa

_ardaa

Üye
eposta hesabı tanımladıysan onun senkronizasyon ayarından kaynaklanıyordur hesap ayarlarından senkronizasyon süresini ayarla, yada ovi store'a girdikten sonra çıksan da bazen bağlantı kesilmiyor elle bağlantıyı kessen bile tekrar bağlanıyor, bazı uygulamalarda öyle skype olabilir belki tek tek denemen lazım.

By_Zw

By_Zw

Üye
    Konu Sahibi
eposta hesabı tanımladıysan onun senkronizasyon ayarından kaynaklanıyordur hesap ayarlarından senkronizasyon süresini ayarla, yada ovi store'a girdikten sonra çıksan da bazen bağlantı kesilmiyor elle bağlantıyı kessen bile tekrar bağlanıyor, bazı uygulamalarda öyle skype olabilir belki tek tek denemen lazım.

Çok teşekkür ediyorum senkronizasyon ayarlarından dolayı imiş sorunum.

SilentOne

SilentOne

Üye
sorun çözülmüş tam bn diecektim e postadan olabilir die :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt