bende hem win7 32bit hemde win7 64bit var hic sorunum yok.cok guzel baglaniyor.dostum o dediklerini uyguladım da galiba n8 de win7 64 bit için blutooth dr,ver sorunu varmış. çünkü bende c5-03 de var sorun yok onda
kurtuluş abi söylüyosa doğrudur sen sistemini kontrol et driverlarında flan sorun olabilir
bende hem win7 32bit hemde win7 64bit var hic sorunum yok.cok guzel baglaniyor.
n8 de bluetooh 3.0 olduğu için sorun çıkıyormuş. ayrıca bendeki sorun asus daki bluetooth kartının sürücüsü n8i desteklemiyormuş malesef. diğer laptoplarda sorun yokmuş. sürücü beklemekten başka çarem yok anlaşılan![]()
yabancı forumlarda da baktım n53sn deki atheros driverdan kaynaklıymış sürücü desteği yokmuş. bişi bulursam paylaşırımFATİH BEY, BU SORUN BENDE DE VAR, BİLGİSAYAR MODELİMDE ASUS n53sn HERHANGİ BİR SONUÇ OLURSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM. DİĞER BİLİGİSAYARLARA BAĞALNIYOR. BAŞKA TELEFONDA BENİM BİLGİSAYARA BAĞLANIYOR. n8 BAĞLANMIYOR.

yabancı forumlarda da baktım n53sn deki atheros driverdan kaynaklıymış sürücü desteği yokmuş. bişi bulursam paylaşırım![]()
...Fatih Bey, Konuyu ASUS' a yazdım. aşagıdaki işlemleri yapmamı tavsiye eden bir mail yazmışlar. Mail içeriğini olduğu gibi gönderiyorum. İşlemleri yaptım. Ama şimdi sadece cihazı görüyor. Dosya transferi felan yapmıyor. Sonucu yine asusa bildirdim. cevap bekliyorum. Ama birde siz deneyip sonucu bana bildirebilirmisiniz. İlgilenirseniz sevinirim.
Dear valued customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
Sorry for my late reply.
Please first reinstall the ASUS Wireless Switch (Wireless Console3) Utility.
Version V3.0.19
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Then reinstall the Azurewave BlueTooth driver for a try.
AZWAVE/AW-NB037H
Version V7.2.0.65 for win7 64bit
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 23:15:16 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------
...
aynı sorun benm asus ta da var. Görmüyor tlf u. Tek çözümü orjinal kurulum cd si ile pc ye format atmak. Diğer kurulan windowslarda hata oluşuyor
----------Eklendi @ 23:57:59 ---------- Yazıldı @ 23:55:04 ----------
bnm tlf da n8
KArdeş bu orjinal kurulum CD'si ne bana kutuda gelmedi nerden bulurum..
Peki asus n53sn 182v deki bluetooth kartı sürücüsü c6-01 i destekliyormu ?n8 de bluetooh 3.0 olduğu için sorun çıkıyormuş. ayrıca bendeki sorun asus daki bluetooth kartının sürücüsü n8i desteklemiyormuş malesef. diğer laptoplarda sorun yokmuş. sürücü beklemekten başka çarem yok anlaşılan![]()
Peki asus n53sn 182v deki bluetooth kartı sürücüsü c6-01 i destekliyormu ?
Bende asus n53sn 182v pc var telefonda c6-01 aynı sorun bendede var bluetooth ile dosya dahi gönderilmiyor pc suite bağlanmıyor bir an önce şu güncel driver yayınlasa çok süper olcak!!!!!!