n8 - win7 64 bit bluetooth bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
n8 - win7 64 bit bluetooth bağlantı sorunu
arkadaşlar bende asus marka bir laptop var ( asus sn53-sz129v ) n8 imle bluetooth üzerinden bağlantı kuramıyorum. sürücülerde sorun var galiba ne yapmam gerek. nokia suit le de olmuyor zaten

hakan_710

hakan_710

Üye
saatin yanındaki bluetooth simgesine sağ tıklatıp aygıt ekle seçeneğini seç daha sonra açılan pencerede telefonun görüldüğünde tıkla ve aygıtı ekle ekranda şifre filan gösterirse aynı şifreyi telefona da yaz ve otomatik bağlantı yapılsın mı diye sorarsa evet i seç. yüklerken bazı sürücüleri bulamaması normal (bluetooth çevre aygıtı) sanırım windows la alakalı.herneyse aygıt eklendikten sonra nokia pc suite yi açıp ayarlar>bağlantıları yönet seçeneğine gel ve bluetooth işaretliyse değilse işaretleyip oradan çık. daha sonra tekrar ayalar>daha telefon ekle yazan yere gelip telefonunu rahatlıkla eklemen gerek bi sorun oluşursa bildir yardım etmeye çalışırım..

• Beğen
Tepkiler: Mem_et

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
dostum o dediklerini uyguladım da galiba n8 de win7 64 bit için blutooth dr,ver sorunu varmış. çünkü bende c5-03 de var sorun yok onda

hakan_710

hakan_710

Üye
c6-01 i ve birçok telefonu falan sorunsuz bağladım ama açıkcası n8 de denemedim hiç. diğer telefonların bağlanıp n8 in bağlanmaması da acayip geldi biraz :hmmm n8 e özgü bişey olacağını da sanmıyorum ama yine de n8 sahibi arkadaşlar belki yardımcı olabilir sna

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
dostum o dediklerini uyguladım da galiba n8 de win7 64 bit için blutooth dr,ver sorunu varmış. çünkü bende c5-03 de var sorun yok onda
bende hem win7 32bit hemde win7 64bit var hic sorunum yok.cok guzel baglaniyor.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
n8 de bluetooh 3.0 olduğu için sorun çıkıyormuş. ayrıca bendeki sorun asus daki bluetooth kartının sürücüsü n8i desteklemiyormuş malesef. diğer laptoplarda sorun yokmuş. sürücü beklemekten başka çarem yok anlaşılan :D

akirac

Üye
n8 de bluetooh 3.0 olduğu için sorun çıkıyormuş. ayrıca bendeki sorun asus daki bluetooth kartının sürücüsü n8i desteklemiyormuş malesef. diğer laptoplarda sorun yokmuş. sürücü beklemekten başka çarem yok anlaşılan :D

FATİH BEY, BU SORUN BENDE DE VAR, BİLGİSAYAR MODELİMDE ASUS n53sn HERHANGİ BİR SONUÇ OLURSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM. DİĞER BİLİGİSAYARLARA BAĞALNIYOR. BAŞKA TELEFONDA BENİM BİLGİSAYARA BAĞLANIYOR. n8 BAĞLANMIYOR.

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
FATİH BEY, BU SORUN BENDE DE VAR, BİLGİSAYAR MODELİMDE ASUS n53sn HERHANGİ BİR SONUÇ OLURSA PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM. DİĞER BİLİGİSAYARLARA BAĞALNIYOR. BAŞKA TELEFONDA BENİM BİLGİSAYARA BAĞLANIYOR. n8 BAĞLANMIYOR.
yabancı forumlarda da baktım n53sn deki atheros driverdan kaynaklıymış sürücü desteği yokmuş. bişi bulursam paylaşırım :D

akirac

Üye
İlgine Teşekkür ederim. Umarım bulursun. Bluetooth kullanamamak çok canımı sıkıyor.

akirac

Üye
Fatih Bey, Konuyu ASUS' a yazdım. aşagıdaki işlemleri yapmamı tavsiye eden bir mail yazmışlar. Mail içeriğini olduğu gibi gönderiyorum. İşlemleri yaptım. Ama şimdi sadece cihazı görüyor. Dosya transferi felan yapmıyor. Sonucu yine asusa bildirdim. cevap bekliyorum. Ama birde siz deneyip sonucu bana bildirebilirmisiniz. İlgilenirseniz sevinirim.

Dear valued customer,

Thank you for contacting ASUS Customer Service.

Sorry for my late reply.
Please first reinstall the ASUS Wireless Switch (Wireless Console3) Utility.
Version V3.0.19

Then reinstall the Azurewave BlueTooth driver for a try.
AZWAVE/AW-NB037H
Version V7.2.0.65 for win7 64bit

----------Eklendi @ 23:15:16 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------

yabancı forumlarda da baktım n53sn deki atheros driverdan kaynaklıymış sürücü desteği yokmuş. bişi bulursam paylaşırım :D
:)...

tycoon_gs

Üye
Fatih Bey, Konuyu ASUS' a yazdım. aşagıdaki işlemleri yapmamı tavsiye eden bir mail yazmışlar. Mail içeriğini olduğu gibi gönderiyorum. İşlemleri yaptım. Ama şimdi sadece cihazı görüyor. Dosya transferi felan yapmıyor. Sonucu yine asusa bildirdim. cevap bekliyorum. Ama birde siz deneyip sonucu bana bildirebilirmisiniz. İlgilenirseniz sevinirim.

Dear valued customer,

Thank you for contacting ASUS Customer Service.

Sorry for my late reply.
Please first reinstall the ASUS Wireless Switch (Wireless Console3) Utility.
Version V3.0.19

Then reinstall the Azurewave BlueTooth driver for a try.
AZWAVE/AW-NB037H
Version V7.2.0.65 for win7 64bit

----------Eklendi @ 23:15:16 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------

:)...

aynı sorun benm asus ta da var. Görmüyor tlf u. Tek çözümü orjinal kurulum cd si ile pc ye format atmak. Diğer kurulan windowslarda hata oluşuyor

----------Eklendi @ 23:57:59 ---------- Yazıldı @ 23:55:04 ----------

bnm tlf da n8

akirac

Üye
aynı sorun benm asus ta da var. Görmüyor tlf u. Tek çözümü orjinal kurulum cd si ile pc ye format atmak. Diğer kurulan windowslarda hata oluşuyor

----------Eklendi @ 23:57:59 ---------- Yazıldı @ 23:55:04 ----------

bnm tlf da n8

KArdeş bu orjinal kurulum CD'si ne bana kutuda gelmedi nerden bulurum..

ts2000

ts2000

Üye
Bende asus n53sn 182v pc var telefonda c6-01 aynı sorun bendede var bluetooth ile dosya dahi gönderilmiyor pc suite bağlanmıyor bir an önce şu güncel driver yayınlasa çok süper olcak!!!!!

Not:Bilgisayarınız cihazı görmüyorsa windows 7 de olanlar başlat>bilgisayara sağ tıkla yönet e basın>hizmetler ve uygulamalar>hizmetler>bluetooth destek hizmetini bulun sağ tıkla özellikler>başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın uygula dediğinizde başlat aktif olucaktır ve başlat dediğinizde bu sorun çözülür büyük ihtimalle ben bu yöntenle cihaz görmeme sorunu düzeldi ama diğer soruna çare yok sanırım!!!

ts2000

ts2000

Üye
Peki asus n53sn 182v deki bluetooth kartı sürücüsü c6-01 i destekliyormu ?

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
ts2000

ts2000

Üye
Bende asus n53sn 182v pc var telefonda c6-01 aynı sorun bendede var bluetooth ile dosya dahi gönderilmiyor pc suite bağlanmıyor bir an önce şu güncel driver yayınlasa çok süper olcak!!!!!!

sorun çözüldü driver güncellemesi ile driver easy die bi programla güncelledim