n8 wifi bağlantısı her zaman bağlı kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
n8 wifi bağlantısı her zaman bağlı kalıyor
internete wifi üzerinden girip çıktığımda normalde otomatik olarak kapatması gerekiyor wifi bağlantısını ama kapatmıyor ben kendim kapattığımda da yeniden açılıyor açık bir uygulama da yok herşeyi kontrol ettim 1.0 ve 1.1 de böyle bi sorun yoktu 1.2 ye geçtikten 1 kaç gün sonra böyle bi sorunla karşılaştım wifi bağlantısının kesilmesi için ya modemi kapatmam gerekiyor yada telefonu yeniden başlatmam gerekiyor neden böyle yapıyor olabilir bi yardım eder misiniz

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ana ekranda mini uygulamalar çevrim dışı yaptınmı? veya email hesabı kullanıomusun telefondan

akinorta

Üye
evet bende de var aynı sorundan...
Ya modemi kapatınca ya da teli kapatınca düzeliyor...
Oyu oynaeken falan devamlı internete bağlanmaya çalışıyor. Email hesabım var telefonda ama önceden böyle olmuyordu...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
telden e mail hesabına gir seçenekler>ayarlar de hesabını seç senronizasyon de alım günlerine gir bütün alım günlerinin işaretini kaldır sorunun çözülür

mucaht

Üye
bağlantı - wlan - ayarlar wlan varlığını göster - Asla yapmayı deneyin.

slant1111

slant1111

Üye
baglantı>ayarlar>hedfler . Erism noktasndan baglandgnz wlan ı siln düzelr

accman

accman

Üye
bu soru en az 5 defa soruldu lütfen biraz daha hassas olalım

blacklion2475

Üye
oldu çook sağol bılgılerın için çook araştırdım bulamadım ÇOOK SAOL BENDE C7 VARDI AMA SORUNU KALKTII EPOSTADAN YAPTIMM AYARLADAN ALIM GUNUNU YOK ETTIM DIREK KENDISI KAPANDI İNTERNETINN MUSTAFAKOMİKAZE YAZMIŞ UYGULAYIN OLUYO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt