FoxFi v2.17 Türkçe Wifi noktası oluştur

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
FoxFi v2.17 Türkçe Wifi noktası oluştur









FoxFi (WiFi modu) şimdi USB veya Bluetooth modu için PdaNet ile birlikte geliyor. Şimdi uyumlu telefon modelleri üzerinde, ya USB üzerinden bilgisayar veya tablet ile cep telefonunuzun internet bağlantısını, Bluetooth veya WiFi Hotspot hatta (aşağıya bakınız) paylaşabilirsiniz. En önemlisi sizin taşıyıcı veya Android telefon köklendirme ekstra urgan planı (mobil hotspot planı) gerektirmez.

FoxFi Ücretsiz sürümü aksi takdirde tam sürüm olarak aynı, bazı kullanımdan sonra yeniden başlatmanız gerekecektir.
Sprint ve AT & T Play Store'dan bizim app yüklemek için izin vermeyebilir, doğrudan apk dosyasını yüklemek veya bilgisayar tarafında kurun

====== WiFi Modu ==========
Her telefon sistemi güncelleştirmesi aracılığıyla lockdowns nedeniyle, WiFi modu yalnızca uyumlu cihazlara bir kısa liste izin verilecektir. Nisan 2015 itibariyle, GENEL OLARAK,
--- Verizon Samsung telefonlar (S3 / 4/5, Not 2/3/4), Verizon LG telefonlar (G2 / 3) ve Verizon Sony telefonlar (Z3) tüm Android sürümleri Android 5.0 / 5.1 dahil olmak üzere desteklenmektedir.
--- Verizon HTC telefonlar (M7 / 8) Sadece ~ 4.4 Android 4.1 üzerinde çalışacak.
--- Verizon Motorola telefonları sadece aşağıda Android 4.3 veya üzerinde çalışacak.
O Verizon kullandığı ve yukarıda biri ise --- Straight Talk telefonları sadece çalışır.
--- AT & T Samsung telefonlar sadece aşağıda Android 4.2 veya üzerinde çalışacak.
Onlar hala aşağıda Android 4.0 veya varsa --- Diğer taşıyıcılar / telefonları sadece çalışır.
--- Diğer tüm telefonlar için USB modunu veya Bluetooth modunu yerine kullanın. Kesinlikle bir WiFi hotspot gerekiyorsa, "WiFi Share" için aşağıya bakın.

* Telefonunuzda bir sertifika yüklemek isteyebilir WiFi modu FoxFi üzerinde lockdowns etrafında almak için, bu ekran kilidi uygulamak ve bildirim bir güvenlik mesajı göstermek için Android sistemi neden olacaktır. Daha ayrıntılı ve adımlar için ziyaret ediniz ekran kilidini kaldırmak için.
Eğer bir "kimlik deposundan için şifre" soran bir ileti alırsanız * bu Android sistemde bir hata kaynaklanmaktadır. bu mesajı temizlemek için adımlar bakınız
====== USB Modu =========
USB modu neredeyse tüm Android telefonlar üzerinde çalışıyor. Windows PC veya Mac bağlantı sağlar. Buna ek olarak, PdaNet bunu diğer aygıtları bağlamak ve telefonunuzun internet bağlantısını paylaşabilirsiniz böylece daha bir WiFi Hotspot içine Windows PC açabilirsiniz bir "WiFi Paylaş" özelliği ile birlikte geliyor.
* T-Mobile veya MetroPCS kullanıcıları yalnızca PdaNet etkin "Hide Tether Kullanımı" ile USB modunu kullanabilirsiniz. Bu Netflix Ancak kıracak.
* Telefonunuz USB bağladıktan sonra bilgisayarınız tarafından tanınmıyorsa, bakın lütfen
*, Windows tabletleri (non RT), Windows PC ile aynı tedavi edin.
====== Bluetooth Modu ======
Bluetooth modu, Bluetooth DUN destekleyen Windows PC, Android tabletler (hariç Android 4.4) veya cihazlardan bağlantı sağlar.
* Bluetooth modunu kıracak tabletler için Android 4.4 bir sistem hata, bu Android 5.0 veya üstü giderilmiştir.
* Android tablet için bu tarayıcı uygulaması Bluetooth modunda çalışacak mümkündür. Diğer uygulamalar İnternet'e Bluetooth tanımak wifi veya cep telefonu bağlantısı arıyor ve olabilir olmasıdır.
* Yukarıdaki iki konu etrafında bir yolu, aynı zamanda (örneğin wifi hotspot internet erişimi sağlamak için gerekmez) de tableti bağlamak için bir wifi hotspot bulmak.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990
rear2011

rear2011

Üye
Tr için link güncellemesi gerekiyo?
 

Benzer Konular



Üst Alt