Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
android market türkiye için açıldı donanım forum samsung bölümüne bakarsan galaxy s ile ilgili bir cok uygulama varZaten ben de samsung düşünüyorum. android için uygulama ve oyun nereden bulacağım peki?
Galaxy s i eline alıp kullanınca ve birde o ekranı görünce mükemmeliyetin hissine kapılırsın. n8 öyle deil amaal eline kullan çin malı oyuncaklar gibi kalır yanında.
kesinlikle katılıyorumarkadaşlar uzatmya gerek yok 3 tane link verdim orada inceleyince galaxy s in daha üstün oldugu görülüyor zaten nokia fanlarına birsey anlatamazssınızanlamak istemezler çünkü 1000 tl verdikleri cihazın kötü yanlarını duymak onların hosuna gitmiyor
kendi kendine guluyorsun sen ozamann8 galaxy s den üstün yani öylemi valla akşam akşam güldüm ya resmen n8i dünyanın en iyi telefonu yaptınız forumda
sen şimdi neden n8 ile galaxy s in karşılaştırıldığı konuyo gereksiz tartışma katmaya çalışıyorsun. saygıyı senden mi öğrenecem.para bende değilmi istediğimi alırım ister gider 5110 kullanırım sanane
iyi yanlarini sayarsam ve heleki senin elindeki cihaza gore siralarsam ekstralarini uzulursun istersen bir karsilastirma yapalimarkadaşlar uzatmya gerek yok 3 tane link verdim orada inceleyince galaxy s in daha üstün oldugu görülüyor zaten nokia fanlarına birsey anlatamazssınızanlamak istemezler çünkü 1000 tl verdikleri cihazın kötü yanlarını duymak onların hosuna gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?