N8 rm-596 (014.002) hack+dosyalar+uda+anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

todesengel

Üye
RM-596_014.002_U01.01_79.92_prd.uda bu dosya hatasını veriyor modifiyesiz hacklemek istedigimde... dosyayı buldum bu şekilde yüklemek isteyen varsa modifiyesiz dosyayı arkadasın yazdıgı konudaki yere atsınlar kendim 2 haftadır kullanıyorum sorun yasamadım...

winrar parola: todesengel17

scorpion3131

Üye
    Konu Sahibi
Bende herhangi bir hata vermiyor ama katkından dolayı teşekkürler...

ametlim

ametlim

Üye
RM-596_014.002_U01.01_79.92_prd.uda bu dosya hatasını veriyor modifiyesiz hacklemek istedigimde... dosyayı buldum bu şekilde yüklemek isteyen varsa modifiyesiz dosyayı arkadasın yazdıgı konudaki yere atsınlar kendim 2 haftadır kullanıyorum sorun yasamadım...

arkadaşım şifre istiyor bu dosya

özproman

özproman

Üye
şifre olarak çağrı adını kullanmış ama sıkıştırma formatı uymadıpfx gibi bişi çıkıyor :(

ametlim

ametlim

Üye

arkadaşım bunun ş,fresini yazsan bi zahmet

irsat

Üye
arkadaşlar bende böyle bir hata ile karşılaşıyorum daha doğrusu yüklemeye hiç başlıyamıyorum nerede nasıl bir yanlışlık yada eksiklik yapıyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz :( tlf modeli c6-01

Üst Alt