N8 ve C601 buldum acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asıl sen iyi misin ben c6-01 ve C7'den bahsediyorum önce oku öyle yaz hey allahım ya. Onu ben yazmadım Clarsa isimli üye yazdı hala daha bana iyimisin diosun haha XD

Starsley

Uç web ten girmenin zararları tavsiye etmem beni şaşırttı sizi şaşırtmasın

RizeLee_Rıfat

RizeLee_Rıfat

Üye
ya kardeş siteye konunu gördümde üye oldum.gerçi hep seni görüyodumda.ne kıl adamsın yav.illa herşeyi sen bilecen ya.hayret bişey he.hangisini istiyosan onu al.hangisine için rahat etçekse onu al ya.aman be adamı delirtiyonuz iki dakkada .Ama bence iphone 5'i bekle ;) Hadi kolay gelsin kardeşim

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
En ucuz 800 en pahalı 900 C7

evet en ucuz 800 ancak en pahalı 940:aha:

--------------- Ekleme ---------------

Bana kalırsa kalırsa 0'a C7 al.Çünkü 2. el aldın mı kafana sorular takılacak:allalla:
2'sinden 1ini alcaksanda N8 Alma derim telefona o kadar para verilmez|-)

:oke:

850 tl c7 telefon

1150 tl n8

aradaki fiyat farkı 300 tl

Kardeşim bende bu gün ve bundan önce sordum fiyatlarşöyle
n8 1000 tl ye kadar
c7 800 tl ye kadar
c6 01 690 tl

yalnız bu ikinci eller
nasıl güven olmazmı uygunmu pahalımı kimse yazmadı

C7'nin fiyatı çok geldiyse C6-01 al 650-750 tl arası fiyatı var. C7'nin artıları; 8 gb dahili hafıza, ekranı biraz daha büyük(3.5 inç c6-01 ise 3.2 inç) bir de C6-01'in artısı var "Clear Black teknolojisi" yani güneş ışını geldiğinde telefonun ekranını görememe durumun olmuyor. Onun dışında iki telefon da aynı hangisi işine gelirse al neticede aynı familyadan geliyorlar.

sağol kardeşim
üç telefon hatta dört telefon arasında kaldım artık aklımdan çıkmıyor alsamda kurtulsam yardımcı olun
nokialar n8 - c7 - c6 01
htc desire
hepsi güzeller
yalnız birini aldıktan sonra ulan keşke şu olsaydı dermiyim
işte bunu demek istemiyorum.
ne yapsam bilmem ki:hmmm:hmmm:hmmm

Batman arkadaşım bi kere usb on the go c7 de var ve kasası parlak paslanmaz metal dikkatini çekerim ve n8den daha ince ve şık 8gb dahili hafıza kamera donanımları hdmı ve dolb dijital ses gerçek fark bunlar ama 300 lirada fiyat farkı var.

evet ama 300 fiyat farkına deyermi çok deyilmi sence:bilmm

RizeLee_Rıfat

RizeLee_Rıfat

Üye
kardeş benim yorumum hakkında ne diyon?

the.yunus

the.yunus

Üye
    Konu Sahibi
Ben usb on the go yok mu dedim :S

:d::ah:d:

ya kardeş siteye konunu gördümde üye oldum.gerçi hep seni görüyodumda.ne kıl adamsın yav.illa herşeyi sen bilecen ya.hayret bişey he.hangisini istiyosan onu al.hangisine için rahat etçekse onu al ya.aman be adamı delirtiyonuz iki dakkada .Ama bence iphone 5'i bekle ;) Hadi kolay gelsin kardeşim

yardımın için teşekkürler kardeş
kıl biriymişim bilmiyordum. bu arada sayemde kayıt olmuşsun işte maxicep e iyi ya.
iphone 5 i beklersem telefonsuz kalacam:aha:

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Ayfon ne Rizeli:d:Afyon al mı demek istiyon,adamı gece gece uyuşturucuya teşvik etme yaw:ehe

Starsley

Küfür ve hakaret içeren mesaj yazanların kötü sonu BAN

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Bu bi çözüm deil anında yeni hesap alırlar merak etme

IP Engellemesi En İyisi bnce

sillsaint

sillsaint

Üye
sıfırmı alırsın bilmem ama c6-01 i tavsiye ederim neredeyse n8 den farkı yok eksileerinden birisi fotograf çekinirken makinayı oynatmaman gerekiiyo otofocus yok. ama video kaydı mükemmel ztn hd kayıt yapıyor. n8 de oynayabilecegin oyunları programları kullanabilirsin sadece ilk aldıgımda 1 sefer dondu daha da donma sorunu yaşamıyorum. benim 2 sorunum var onlarda sana denk gelecek diye birşey yok kulaklık jakı bozuk yarın kvk ya götürcem birde hattan mı kaynaklanıyo bilmiyorum ama teli pc ye baglayıp bilgisayardan int ye girerken bazı sitelerde ve ya linklerde bağlantı kopuyo bunuda garantiye gösterecegim avea yı aradıktan sonra.

Üst Alt