Çok temiz Siyah Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trangulity

Üye
    Konu Sahibi
Çok temiz Siyah Nokia N8
Merhabalar.
Siyah nokia N8'imi satıyorum.11 Şubatta alınmış olup kutusu ve bütün aksesuarları tamdır.Garantisi hala devam etmekte olup alındığı tarihten itibaren 24 ay garantilidir.Telefonda en ufak çizik ve darbe yoktur.Yazılımsal veya donanımsal hiçbir sorunu yoktur.Servise dahi gitmedi.Aldığım tarihten itibaren silikon kılıf ve jelatinle kullandım.Evden dahi dışarı çıkarmadım.Yanında 4 adet kılıfta hediye edilecektir.
Fiyat:850 TL (ciddi alıcılar ile anlaşılabilir).Takas olarak sadece SE X10 yada HTC cihazlar ile takas olabilir.Telefon:0536 580 31 93/İstanbul Sarıyer'de ikamet ediyorum.Elden satılacaktır.









 


MksDevoO

MksDevoO

Üye
Meraba C7-00 la tks düşünurmsun N8 deki kasma ve donmalar bu telefonda yok 1 hafta oldu alalı ve turcell hat kulanıyorsan ayda 2 sene boyunca 250 mb internet paketi hediye ... Telefon baslanmaz çelik ve süper dayanıklı cam ekrana sahip geri kalana herşey N8 ile aynı ekran vs.
 

trangulity

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Ama N8'de kasma donma problemi yokki zaten.Benim telefonum ilk parti cihazdan değil.Onlarda sorun vardı ama bunda yok:oke:
 

emre123polat

Üye
S.a hayırlı günler bende htc hd2 var kutulu nokta çiziksiz ekran jiletini var üzerinde sorunsuz takas olurmu bnm fiyatım 850 tl kafa kafaya olurmu teleofn inanılmaz temiz yanında kılıfda mevcuttur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt