Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 v25.8 annamidir nedir bir bakarmisiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalbimdesiin
Üye
N8 de geçilmiyor ama c7 de geçildi 25.7 den belleye
engin_erg
Üye
beyler kurdum hiç bir fark yok ayrıca 25.7'de ki güncellemeleride kabul ediyor şimdi format attım açılmasını bekliyorum belki formatta farkını görürüm 24'üzerine kurmuştum benim asıl merakım bunun üzerine belle kuruluyormu onu inceleyeceğim formattan sonra tekrar yazarım değişikliği var mı yok mu
engin_erg
Üye
N8'de daha önce geçmiştim ama sanırım tamamen şans işiydi bir daha da 25'ten belle'ye geçemedim hep 24 kullanmak zorunda kaldım bakalım bunda nasıl olacak fakat boyutu aşırı büyük
salihk
Emekli Yönetici
3.5 gb ne indiriyorsunuz arkadaşlar
engin_erg
Üye
valla hiç bi cacık yok boşuna zaman kaybı oldu bildiğimiz anna işte fazla söze gerek yok belle'yi beklemeye devam
N8'de daha önce geçmiştim ama sanırım tamamen şans işiydi bir daha da 25'ten belle'ye geçemedim hep 24 kullanmak zorunda kaldım bakalım bunda nasıl olacak fakat boyutu aşırı büyük
Nokia destek forumunu okursanız orada ilk hedefimiz Amerikadaki müşterilerimizi Anna ile buluşturmak yazıyor.İlk hedefleri bittiğine göre 2. hedef belledir herhalde