N8 v25.8 annamidir nedir bir bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
bugün bi güncelleme bendede vardı anna güncellemesi diye 147 kblık güncelledim bi farkını görmedim daha doğrusu vaktim olmadı üstüne belle yükledim

nokia boş boş güncelleme yapıyor :zuhaha:

brifing

Üye
kuran arkadaş bi bakarsa söylesin haritalardaki hartilar mı bouyutu artırmış? yoksa başka bişey mi var?

germir

germir

Üye
nokia ne yapacağını şaşırdı. yaw vallaha adamlar şaşkın perişan oldular komik işler çıkartmaya başladı android ve İOS piyasayı ele alınca.bu symbian bi atağa geçelim havasına girdiler ama ellerine yüzlerine bulaştı gerçekten.kökenli bir firma ama taban zayıfmış işin doğrusu.orjinal belle çıkışlı cihaz kullanıcılarıda şikayet ediyo bayaa.belle yerine android le anlaşsalarda onu yüklesek bu seferde bizim cihazlar yemez düşük versiyonlarınıda pek sevmedim açıkçası bunların işi bellide olmaz belle çıkarmadan carla yı bile sürerler piyasaya adamlar şaşkın ne b...k yediklerini bilmiyolar milleti sinir hastası ettiler yaw bellede belle diye gelmedi gitti bi türlü hep bu yavşak ELÖP nokia yı bu hale soktu pis herifff

engin_erg

engin_erg

Üye
ben kurdum kaldırdım haritalarada hiç bakmadım zaten haritalar olsa ne olacak ki onlar tr haritası değildir 25.08 türkiye yok ki tamamen gereksiz gördüm baktım inceledim 25.7^den hiç bir farkı yok üzerine belle kuruluyormu dedim oda olmadı birde downgrade mevzusu vardı yapılamıyor olabilir diye downgrade yapılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
saçma sapan bir güncellem yaw:D

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş kardeşimiz bu nedir diye bir şey soruyorsa biz ne edek :)

Nam= North American Markets.
Kuzey Amerika için gelen bir güncelleme sanırım boyut büyüklüğü de söylendiği gibi oranın haritasından kaynaklanıyor.

rodrower

rodrower

Üye
arkadslar bn yukledim dil ingilizce oldu geri versiyonlarda da acılmıyor telefon...yardım edebilirmisiniz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu v25.08 olayi bizim guncellemelerle alakasi yoktur denemeyin lutfen.
Konuyu kapatiyorum deneyipde kuranlar burdaki dosyalari indirip downgrade yapsinlar donermi bilmem denemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt